foto: AFP/Scanpix
Kima Kardašjana "Met Gala" apspīlētajā tērpā nav spējusi apsēsties un apmeklēt dāmistabu
Kima Kardašjana "Met Gala" 2019. gada ballē.
2019. gada 10. maijs, 18:08

Kima Kardašjana "Met Gala" apspīlētajā tērpā nav spējusi apsēsties un apmeklēt dāmistabu

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas un repera Kanje Vesta sieva Kima Kardašjana Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā rīkotajā „Met Gala” kostīmu ballē apkārtējo skatienus pārsteidza ar iespaidīgu, sievietes smilšu pulksteņa ķermeņa formu izceļošu tērpu. Pasākuma laikā Kardašjana modes žurnāla "Vogue" fotogrāfiem atklājusi, ka skaistais ietērps nudien nav ērts.

Kima nopūlējusies ne tikai, lai tērpu uzvilktu, bet arī, lai to spētu visu vakaru cēli pasniegt.

Kā vēsta "Vogue", realitātes šovu zvaigzne iespīlējusies šaurajā korsetē, iespaidojoties no Sofijas Lorēnas valkātās slapjās kreklkleitas, kurā aktrise redzama 1957.gada filmā "Zēns uz delfīna".

foto: AFP/Scanpix
Kima Kardašjana ar vīru Kanje Vestu.

"Anna, ja es vakariņu laikā neapsēžos, tagad tu zināsi, kāpēc," atsaucoties uz "Vogue" galveno redaktori Annu Vintūru, viņa smejoties teikusi. "Es varu apsēsties tikai daļēji," fotogrāfiem pateikusi Kardašjana.

"Es nespēšu doties uz tualeti aptuveni četras stundas," atklāta bija Kima. "Mēs pašlaik domājam, ko darīt ārkārtas gadījumā." Tāpat Kima atklāja, ka uz balli devusies, automašīnā turoties pie stieņa. 

Gatavojoties krāšņajai ballei, Kima nedēļas laikā izbaudījusi trīs sejas procedūras, piedzīvojusi ķermeņa iedeguma apsmidzināšanas procedūru, kā arī devusies uz korejiešu spa.

Zvaigžņu tērpu parāde "Met Gala 2019" ballē

2019. gada 6. maijā Ņujorkā Metropoles mākslas muzejā notika Tērpu institūta labdarības noslēguma balle "Met Gala".

gallery icon