foto: ZUMAPRESS.com
Jaunais tēvs princis Harijs laimīgs stāsta, kā jūtas pēc dēla piedzimšanas
2019. gada 7. maijs, 11:13

Jaunais tēvs princis Harijs laimīgs stāsta, kā jūtas pēc dēla piedzimšanas

Jauns.lv

Princis Harijs nespēj vien nopriecāties par sava pirmdzimtā dēla nākšanu pasaulē. Pēc tam kad 6. maijā viņš kameru priekšā paziņoja par agri no rīta piedzimušo mazuli, Harijs pastāstījis par savu dzīvi jaunā tēva statusā, vēstī people.com.

foto: ZUMAPRESS.com

Kaut arī bija pagājušas vien dažas stundas pēc ilgi gaidītā karaliskā mazuļa piedzimšanas, 34 gadus vecais Harijs jau atzina, ka saskāries ar visiem jaunajiem vecākiem pazīstamu problēmu - miega trūkumu.

Tiesa, nebija ne mazāko pazīmju, ka viņam tas radītu nepatīkamas izjūtas. "Gulēju tikai divas stundas," laimīgais princis stāstīja žurnālistiem pēc tam, kad pēc ziņas pavēstīšanas par bērna piedzimšanu tika izslēgtas TV kameras.

Tikai dažas minūtes iepriekš princis Harijs kameru priekšā nespēja vien novaldīt prieku, paziņojot vēsti, ka kopā ar 37 gadus veco sievu Meganu Mārklu pirmdienas rītā ir sagaidījis pasaulē nākam dēlu. "Ar priecīgu satraukumu paziņoju, ka Meganai un man šorīt ir piedzimis mazulis, ļoti veselīgs puika," viņš teica, plati smaidot. "Māte un bērns jūtas neticami labi." 

foto: AFP/Scanpix

"Tā bija lieliskākā pieredze, kādu vien jebkad varēju iedomāties," turpināja Harijs. "Kā sievietēm tas izdodas, tas vienkārši nav saprotams. Mēs esam ļoti saviļņoti un ļoti pateicīgi par visu šo mīlestību un atbalstu, kuru esam saņēmuši. Tas bija brīnišķīgi, un mēs tikai vēlējāmies tajā dalīties ar visiem."

Vēlāk jaunais tēvs piebilda, ka mazuļa vārds joprojām tiek apdomāts. "Mazais nedaudz kavējās, tāpēc mums bija mazliet laika par to padomāt. To nākamreiz," viņš sacīja.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Saseksas hercogi Megana Mārkla un princis Harijs kļuvuši par vecākiem dēlam. Karaliskais mazulis pasaulē nācis 6. maija rītā - 5.26 pēc Lielbritānijas laika. Bērna svars ir septiņas mārciņas un 3 unces (3 kilogrami un 95 grami).

Par dēla nākšanu pasaulē sociālajā tīklā "Instagram" paziņojis pats princis Harijs.

Fani svin karaliskā mazuļa nākšanu pasaulē

Saseksas hercogi Megana Mārkla un princis Harijs kļuvuši par vecākiem dēlam. Karaliskais mazulis pasaulē nācis 6. maija rītā - 5.26 ...

gallery icon
45

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25