foto: scanpix
37 gadu vecumā traģiski mirusi brazīliešu modele: viņas dzīvību paņēma jūra
2019. gada 3. maijs, 05:51

37 gadu vecumā traģiski mirusi brazīliešu modele: viņas dzīvību paņēma jūra

Jauns.lv

Brazīlijā jau vairākas dienas nebeidz sērot par 37 gadus gadus vecās modeles un TV zvaigznes Karolīnes Bitenkortas traģisko nāvi. Kaut arī presē parādījusies informācija, ka Bitenkorta noslīkusi, jūrā glābjot abus savus suņus, viņas tēvs to tagad noliedz.

Kā vēstī portāls dailymail.co.uk, Karolīnes Bitenkortas tēvs Orlejs Bitenkorts paziņojis, ka viņa meita nav lēkusi jūrā, lai glābtu suņu dzīvību. Pēc viņa vēstītā, Karolīni vienkārši aizskalojis milzīgs ūdens vilnis. 

Bitenkorta pazuda svētdien pēc tam, kad iekrita jūrā. Tieši todien tur plosījās vētra. Pirmdien viņas ķermenis tika atrasts netālu no Sigarras pludmales, 14 jūdzes no nelaimes vietas. Modeles vīrs Horhe Sestīni tika izglābts svētdien - divas stundas pēc tam, kad ielēca ūdenī, neveiksmīgi mēģinādams glābt savu sievu.

Versiju, ka Karolīne ir ielēkusi jūrā glābt savus suņus, sniegusi viņas tuva draudzene Kana Sāda. "Uz katamarāna bija viņa, viņas vīrs un suņi. Karola ielēca, lai glābtu sunīšus, jo tie stiprā vēja dēļ bija iekrituši ūdenī."

Traģēdija notika, kad modele kopā ar vīru romantiski pavadīja laiku uz katamarāna netālu no Ilhabelas salas pie Sanpaulu.

Pāris apprecējās šā gada janvārī. No iepriekšējām attiecībām Karolīnei ir 17 gadu vecā meita Izabella.

Brazīliešu modele Karolīne Bitenkorta, kuras dzīvība izdzisa jūras viļņos

gallery icon
7