foto: instagram.com/ olgakroutoi
Igora Krutoja 54 gadus vecā sieva pārsteidz ar foto peldkostīmā
2018. gada 22. jūlijs, 14:49

Igora Krutoja 54 gadus vecā sieva pārsteidz ar foto peldkostīmā

Jauns.lv

Komponista Igora Krutoja dzīvesbiedre var lepoties ar patiešām lielisku augumu un ar katru gadu izskatās arvien slaidāka. Nesen 54 gadus vecā Olga Krutoja atrādījusi savu nevainojamo figūru, tērpusies sarkanā peldkostīmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fotogrāfija, kurā Krutoja sieva pozē pludmalē, tapusi sestdien Itālijā, un 54 gadus vecā Olga jau izpelnījusies vairāk nekā 4000 atzinīgu "sirsniņu", kā arī neskaitāmus komplimentus par savu fantastisko izskatu.

Tiesa, vairāki Krutojas sekotāji Instagramā pauduši šaubas, vai 54 gadus vecās Olgas fotogrāfija patiešām ir dabiska un nav uzlabota fotošopā. Tomēr tie, kuri seko Krutoju ģimenes gaitām, zina, ka Olga regulāri parādās sabiedrībā, atrādot savu ideālo formu tērpos, kuri atsedz figūru.

Patlaban Igors Krutojs ar ģimeni atpūšas uz jahtas pie Sardīnijas krastiem. Nākamnedēļ viņam būs 64. dzimšanas diena, un nav izslēgts, ka arī šos svētkus viņš šogad atzīmēs Itālijā.

Igora Krutoja 60. jubilejas svinības Latvijas Nacionālajā operā

2014. gada 29. jūlijā Latvijas Nacionālajā operā Krievijas komponists Igors Krutojs atzīmēja savu 60 gadu jubileju, uz svinībām saaicinot daudzas ...

gallery icon
40

Igora Krutoja 60. jubilejas viesus uz sarkanā paklāja samērcē lietus

Krievijas šovbiznesa zieds ar Allu Pugačovu, Maksimu Galkinu, Filipu Kirkorovu un Laimu Vaikuli priekšgalā pa sarkano paklāju dodas sveikt krievu ...

gallery icon
95