foto: Scanpix/LETA
Talantu šova dalībniece atklāj, kā viņai izdevies zaudēt svaru. Un tā nav sportošana!
Kellija Klārksone nevingro. Viņai ir cits slaidākas figūras noslēpums.
2018. gada 13. jūnijs, 08:46

Talantu šova dalībniece atklāj, kā viņai izdevies zaudēt svaru. Un tā nav sportošana!

Kasjauns.lv

Talantu šova „American Idol” pirmās sezonas uzvarētājai Kellijai Klārksonei (36) gadu gaitā nācies dzirdēt daudz skarbu vārdu par izmaiņām svarā. Nesen dziedātāja nokritusies svarā un par to pateicas vairogdziedzera saslimšanai. Pareizāk gan būtu teikt, dzīvesveidam, kādu viņa ievēro, lai uzvarētu šo kaiti!

Amerikāņu dziedātāja Kellija Klārksone ir kļuvusi ievērojami slaidāka, ja salīdzina ar to, kāda viņa bija, piemēram, pirms gada. Domājat, viņa pavada daudz laika sporta zāle, regulāri vingro un pakļauj sevi intensīvai fiziskai slodzei? Izrādās – nē!

„Es nesportoju!” – aizvadītajā nedēļā Klārksone norādījusi intervijā TV programmai „Ekstra”. „Es domāju, ka cilvēki uzskata, ka vingroju, bet es viņiem saku – ‘Nedomājiet, ka piebiedrošos jums kādā sporta spēlē!’” – smej mūziķe.

foto: Scanpix/LETA

Kellijai Klārksonei izdevies zaudēt svaru, pateicoties jaunam ēšanas režīmam. Dziedātāja atklāj, ka izlasījusi grāmatu ar nosaukumu „The Plant Paradox” („Augu paradokss”) un sākusi ievērot tur dotos padomus. Pateicoties jaunajam ēšanas režīmam, viņai tagad pat vairs neesot nepieciešams lietot medikamentus vairogdziedzera saslimšanai.

„Grāmatā pamācīts, kā veselīgi pagatavot ēdienu, nelietot ģenētiski modificētus produktus, izvairīties no pesticīdiem un ēst dabiskas izcelsmes produktus,” norāda dziedātāja.

foto: Vida Press
Klārksone aizvadītā gada decembrī.