foto: ekrānuzņēmums no video
Stiliste Magele atklāj, bez kā nedrīkst iziet no mājas
Stiliste Biruta Magele.
2018. gada 11. aprīlis, 12:41

Stiliste Magele atklāj, bez kā nedrīkst iziet no mājas

Jauns.lv

“Cilvēkiem vajadzētu vairāk uzmanības pievērst tieši aksesuāriem, ko mēs ne vienmēr darām. Mēs vairāk domājam par apģērbu nomaiņu. No situācijas var iziet ar daudz mazākiem līdzekļiem un variantiem,” stiliste un grima māksliniece Biruta Magele norādīja RīgaTV 24 raidījumā "Rampas ugunis".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Stiliste uzskata, ka vīriešiem vajadzētu piedomāt pie kurpēm, brillēm un rokas pulksteņa: “Kurpēm jābūt ļoti labām, uz tām vajadzētu spēlēt. Tām jābūt stilīgām, modernām, nospodrinātām. Kā aksesuāru varētu paņemt stilīgu, modernu brilli, un nebūtu tik daudz jādomā par visu pārējo apģērbu. Aksesuāram ir baigā nozīme! Ja tu uzliec modernu pulksteni, ja tu uzliec modernu brilli un ja tev vēl ir labas kurpes, tad viss ir kārtībā.”

Arī sievietēm svarīgākie ir aksesuāri. “Sievietei tagad, piemēram, pavasarī – arī viena stilīga brille, viena pareizā, stilīgā somiņa, viena stilīga kurpīte, un varbūt pat varētu iztikt bez pārējā apģērba nomaiņas. Ar šiem atribūtiem pilnīgi pietiktu, lai teiktu: “Moderna aizgāja!”” raidījumā sacīja Magele.

Stiliste gan smejoties noteica, ka pats galvenais, izejot no mājas, ir būt tīram un sakoptam: “Pirmkārt, jābūt ir tīram. Tas ir noteikti, tas ir primārais. Pēc tam var nākt viss pārējais.”