foto: Vida Press
Pavasara stils: šie būs jaunās sezonas stilīgākie auskari
Džidži Hadida.
2018. gada 7. marts, 06:51

Pavasara stils: šie būs jaunās sezonas stilīgākie auskari

Jauns.lv

Laikam kļūstot siltākam, sākam lūkoties ne vien pēc košākiem apģērbiem, bet arī dažādiem krāsainiem aksesuāriem. Un neviena rotaslieta tā neizceļ sejas vaibstus kā auskari.

Slavenības uz sarkanā paklāja un modes skatēs jau nēsā auskarus,  kuri būs aktuāli jaunajā pavasara sezonā.

foto: Vida Press
Šeja Mičela.

Pagājušajā gadā modes zenītā bija milzīgi, riņķiem līdzīgi auskari, taču šosezon to vietā nāk izteiksmīgi, masīvi auskari ar bārkstīm.

foto: Vida Press
Šejas Mičelas auskari.

No īsiem auskariņiem, kas rotāti ar metāla elementiem un ģeometriskām figūrām, līdz milzīgām rotaslietām, kuru bārkstis garumā sniedzas līdz pleciem - auskaru izmērus vari izvēlēties pēc saviem ieskatiem.

foto: Vida Press
Kaija Gerbere.

Ņem vērā, ka, pat izvēloties tik salīdzinoši elementāru aksesuāru kā auskari, jāzina daži svarīgi stila likumi. Nēsā tikai tādus auskarus, kuri piestāv tavai sejas formai un ādas tonim, lai tie tavu izskatu uzlabotu, nevis padarītu sliktāku.

foto: Vida Press
Džidži Hadida.

Lūk, vēl dažas stila idejas pavasara iedvesmai:

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.