foto: Vida Press
Stils. Uzzini, kā ierasto džemperi un džinsus atkal padarīt modīgus
2017. gada 4. decembris, 13:11

Stils. Uzzini, kā ierasto džemperi un džinsus atkal padarīt modīgus

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Klasiskās džempera un svārku, T krekla un džinsa bikšu kombinācijas ir drošas ikdienas uniformas. Tomēr, ņemot piemēru no metropoļu ielu modes zvaigznēm, vērts trenēt stila muskuļus ar jau esošās garderobes negaidītiem komplektiem. Ekonomiski un stilīgi.

Maksi kleita + bikses

Ne tikai valkājot blūzes un džemperus zem kleitām, bet arī zem tām pavelkot bikses – veids, kā pagarināt vasaru un sezonām ilgi valkāt savu iecienītāko kleitu.

foto: Vida Press

Džemperis + apakšveļa

Attiecībā uz stila slāņainību nekas nav tabu, pat ne apakšveļai līdzīgi izstrādājumi. Virs augumam pieguloša džempera uzvilkti krūšturi un korseti atgādinoši hibrīdi demonstrēs valkātājas drosmi, modīgumu un seksapīlu. P. S. Galvenais noteikums – apakšveļas stila izstrādājumam ir jābūt radītam no stingra un bieza virsdrēbju auduma.

foto: Vida Press

Sports + luksuss

Sezonas tendences – femleisure galvenais noteikums ir sievišķības un sportiskuma apvienojums. Tas nozīmē neierobežotas hūdija kombinācijas ar izsmalcinātiem (gliteriem rotātiem, lateksa, zīda un ādas) svārkiem un kleitām.

foto: Vida Press

Halāts + džinsa bikses

Ja nebiedē publiska buduāra tipa veļas valkāšana, tad no smalka zīda un ar smalkiem rakstiem rotāts halāta tipa mētelis ir glamūrīgs akcents ikdienišķam T kreklam un džinsa biksēm.

foto: Vida Press

Plats džemperis + brīvi krītoši svārki

Šajā sezonā ir jāaizmirst par klišejisko proporciju matemātiku un vienkopus ir jāvalkā divi brīva un apjomīga silueta izstrādājumi. Plats džemperis un bohēmiski kupli svārki.

foto: Vida Press

Žakete + hūdijs

Veids, kā saglabāt stilu un parūpēties par klasiskās vīriešu garderobes motīvu pārveidi, – zem žaketes pavilkt sportisku džemperi ar kapuci.

foto: Vida Press

Bītlene + krekls

Veids, kā paildzināt laiku līdz biezo vilnas džemperu sezonai, – zem klasiska krekla valkāt smalku džemperi ar augstu apkakli jeb tā saukto bītleni.

foto: Vida Press

Luksuss + treniņbikses

Relaksēta tēla formula ir sportiska, ērta apģērba valkāšana ar luksusa izstrādājumiem. Piemēram, treniņbikses (vai tās atgādinošas bikses) komplektā ar efektīgas tekstūras virsdrēbēm – kažokādu, lateksu vai ādu.

foto: Vida Press

Ziedi + rūtis

Lai gan var šķist sarežģīta dažādu rakstu salikumu kombinēšana, stila meistaru recepte ir izvēlēties rakstus vienas tonalitātes krāsās.

foto: Vida Press