foto: FlynetPictures.co.uk/ Vida Press
Slavena aktrise parādās ielās kā glīti saposusies bezpajumtniece
Aktrise Helēna Bonema Kārtere savu neparasto ģērbšanās stilu dēvē par ekscentrisku.
2017. gada 2. jūlijs, 08:33

Slavena aktrise parādās ielās kā glīti saposusies bezpajumtniece

Kasjauns.lv

Aktrises Helēnas Bonemas Kārteres (51) ģērbšanās stils vienmēr bijis ekstravagants un tamdēļ daudziem neizprotams. Nesen viņa manīta Londonas ielās raupja auduma mētelītī, no kura ārā rēgojās koši rozā krāsas „stērbeles”. Basajās kājās aktrisei bija iešļūcenes.

Aktrises Helēnas Bonemas Kārteres stils atgādina glītu bezpajumtnieci

Aktrises Helēnas Bonemas Kārteres eklektiskā apģērbu izvēle jau sen kļuvusi leģendāra šovbiznesa aprindās. Viņa pati savu ģērbšanās stilu dēvē par ...

gallery icon

Britu aktrise Helēna Bonema Kārtere neņem pie sirds sabiedrības izteiktās sarkastiskās piezīmes par viņas savdabīgo ģērbšanās stilu. Viņa daudz labprātāk eksperimentē ar apģērbiem, meklējot oriģinālas un nebijušas to kombinācijas, nekā seko jaunākajām modes tendencēm un velk mugurā to pašu, ko visas citas. „Mans stils vislabāk raksturojams kā ekscentrisks,” viņa norādījusi sarunā ar žurnāla „Harper’s Bazaar” reportieri. „Timam [Režisoram Timam Bērtonam – aktrises bijušajam dzīvesbiedram, ar kuru viņa izšķīrās 2014. gadā.] tik ļoti patika, ka vienā laikrakstā es biju nodēvēta par „bulgāru elfu”.”

Aktrisei Helēnai Bonemai Kārterei cepure kā Mikijpelei

„Vairums šo apģērbu un aksesuāru ir iegādāti manai meitai, taču beigu beigās valkāju pati, jo meita tos izbrāķējusi, aizmetot istabas ...

gallery icon

Bonemas Kārteres eklektiskā apģērbu izvēle jau sen kļuvusi leģendāra šovbiznesa aprindās. Intervijā viņa atzīst, kur visbiežāk gūst iedvesmu saviem tērpiem. „Es dievinu cepures. Man ir Mikipeles cepure, kādai es visticamāk jau esmu par vecu, bet pie velna,” smejas aktrise. „Vairums šo apģērbu un aksesuāru ir iegādāti manai meitai, taču beigu beigās valkāju pati, jo meita tos izbrāķējusi, aizmetot istabas pretējā stūrī.”