Francijas pirmās lēdijas stils. Jaunākas dāmas viņu apskauž!
2017. gada 8. maijs, 16:24

Francijas pirmās lēdijas stils. Jaunākas dāmas viņu apskauž!

Kasjauns.lv

Par jaunievēlētā Francijas prezidenta Emanuela Makrona sieva Brižitu līdz šim vēstīts galvenokārt abu dzīvesbiedru gadu starpības sakarā – viņam ir 39, viņai 64, turklāt Makronu mīlasstāsts sācies neparasti: viņi iemīlējušies, kad 15 gadu vecais Emanuels savulaik bijis skolotājas Brižitas audzēknis. Tomēr, paraugoties uz 64 gadus veco Brižitu Makronu, nav iespējams nepamanīt viņas jauneklīgo garu un enerģiju, ko demonstrē arī viņas ģērbšanās stils.

Jaunā Francijas pirmā lēdija patiešām izceļas ar labu gaumi. Viņa spēj izskatīties gan eleganti, gan atturīgi, izvēloties apģērbu, kas atbilst noteiktai situācijai un etiķetei. Taču brīvajā laikā Brižita prot patīkami pārsteigt, tērpjoties rokeru stila ādas jakā, augumu izceļošos džinsos un stilīgos sporta apavos.

Katrā ziņā šī dāma var atļauties valkāt visdažādāko stilu apģērbu, jo viņas lielisko augumu var apskaust pat krietni jaunākas dāmas. Jaunā Francijas pirmā lēdija nenoliedzami kļūs par stila piemēru un iedvesmas avotu daudzām sievietēm, apliecinot, ka stilam nav nekāda sakara ar vecumu.

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon
51

Makronu pāris vēlēšanās balso par sevi

Svētdien notikušajā Francijas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā uzvarējis centrists Emanuels Makrons, pārspējot galēji labējo Marinu Lepēnu.

gallery icon
8

Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita prezidenta kampaņā un sadzīvē

Francijas prezidenta amata kandidāts Makrons (39) un viņa sieva, par pašu 24 gadus vecākā Brižita. Abi samīlējās, kad Makrons bija ...

gallery icon
44