Milānas modes nedēļas krāšņais ielu stils - iedvesma katrai, kura meklē stila odziņu. FOTO
Milānas modes nedēļas viešņas.
2014. gada 25. februāris, 12:41

Milānas modes nedēļas krāšņais ielu stils - iedvesma katrai, kura meklē stila odziņu. FOTO

Jauns.lv

Ir divi iemesli, kāpēc cilvēki dodas uz modes skatēm – lai paskatītos uz jaunākajām tendencēm un atrādītu savu garderobi. Milānas modes nedēļa nav izņēmums.

Modes nedēļās fotografēšana notiek ne tikai iekštelpās, kur tiek izrādītas dizaineru jaunākās kolekcijas, bet arī ārpusē. Reizēm pat mediji lielāku uzmanību velta skatītājiem – slavenībām, modes redaktoriem, blogeriem, vietējām modām dāmām un vienkārši stilīgiem apmeklētājiem. Modes aprindās jau iesakņojies joks, ka modes skates apmeklētājas gaumes ziņā bieži pārspēj pa mēli defilējošās modeles… Un tas nemaz nav tālu no patiesības.

Milāna tiek uzskatīta par vienu no stilīgākajām pasaules pilsētām, un to šoreiz pierādīja arī modes nedēļas viešņas. Uz skatēm ieradās grezni un ļoti gaumīgi ģērbušās dāmas, kuras pamanījās pārstāvēt visas pēdējā laikā aktuālās tendences. Lai arī lielākā daļa pieturējās pie klasiskās melnā un baltā kombinācijas, redzami bija gan platie mēteļi, gan krāsotās kažokādas, gan arī sporta apavi pie svinīga tērpa. Katra no viņām centās neatpalikt no jaunākajām tendencēm, vienlaikus neatsakoties no tikai sev raksturīgā ģērbšanās stila. No viņām var aizņemties idejas ikviena sieviete, kas interesējas par jaunāko modi un vēlas eksperimentēt ar savu stilu. Tas ir lielisks avots, kurš smelties idejas neparastām kombinācijām un interesantiem ģērbšanās knifiņiem.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press