Šī kleitiņa tev liks atplaukt kā pavasara ziedam. Krāsu toņu modes tendences. FOTO
Dziedātāja Robina Tika sieva Pola Patone dzeltenu mežģīņu minikleitu kombinē ar bēšām augstpapēžu kurpēm.
2014. gada 14. marts, 07:01

Šī kleitiņa tev liks atplaukt kā pavasara ziedam. Krāsu toņu modes tendences. FOTO

Jauns.lv

Katra modes mīļotāja zina, ka drēbju skapī vienmēr jābūt mazajai, melnajai kleitiņai, taču pavasarī tā noteikti var būt košās, pavasarīgās krāsās!

Mazo, melno kleitiņu ieviesa slavenā dizainere Koko Šanele. Tas ir apģērba gabals, kas piestāv jebkurai valkātājai. Nomainot tikai aksesuārus,  tā izskatās labi teju jebkurā situācijā – gan nedēļas nogales ballītē, gan svinīgā pieņemšanā. Tas ir tik klasisks apģērba gabals, ka neizies no modes arī pēc vairākiem gadiem. Katras sievietes skapī vismaz vienai tādai jābūt – tas jau kļuvis par neapstrīdamu stila likumu.Tomēr pavasara gaidās tu vari lauzt modes noteikumus un mazās, melnās kleitiņas vietā izvēlēties ko košāku. Šajā sezonā aktuāls ir dzeltens, oranžs, maigi rozā, no modes neiziet arī klasiski sarkanais un brīno toņu kombinācijas.Visas šīs krāsas liks tev atplaukt kā pavasara ziedam.

Izvēlies vienkāršu modeli, ko varēsi kombinēt ar dažādiem aksesuāriem. Ja kleita ir dzeltenā krāsā, nemēģini tai pieskaņot tādās pašas kurpes un somiņu. Daudz interesantāk izskatīsies, ja tai pievilksi, piemēram, sarkanus apavus, kā to dara slavenības. Tikai lūkojies, lai toņi savā starpā „neēdas”.

Melnas vai miesas krāsas kurpes labāk izvēlēties tad, ja grasies apmeklēt svinīgu pasākumu. Tādā gadījumā arī rotaslietām jābūt atturīgākām. Taču sen jau novecojis uzskats, ka sievietēm svinīgā vai lietišķā vidē jāpieturas pie melnās un tumši zilās krāsas. Tagad arī tur valda spilgti toņi un moderni tērpi.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press.