"UgunsGrēka" zvaigzne Inga Tropa žurnālā OK: "Mani izglāba bērns"
2014. gada 23. maijs, 15:13

"UgunsGrēka" zvaigzne Inga Tropa žurnālā OK: "Mani izglāba bērns"

Jauns.lv

Jaunajā žurnāla OK! numurā intervija ar seriāla UgunsGrēks zvaigzni Ingu Tropu. Aktrise atklāti stāsta par vīriešiem, kas brīnišķīgi bijuši tikai pagātnē, savu piecgadīgo dēlu un gatavību sadegt.

„Pieņēmums, ka otrs šajā pasaulē ir, lai darītu mani laimīgu, – tas pieaugušu cilvēku attiecībās nav adekvāts uzskats. Labāk ātrāk no tā tikt vaļā un domāt pašam, kā varu sakārtot savu dzīvi un parūpēties par savu iekšējo garīgo stāvokli,” iesaka psihoterapeits Sandis Kristars Dūšelis, kurš kopā ar sievu Indru Majori-Dūšeli audzina trīs bērnus un katru gadu organizē vērienīgu pasākumu – jogas festivālu Siguldā.

Lasi dubultinterviju ar tēvu un dēlu – senioru un junioru Šipkēviciem, stāstu par leģendārā režisora Vudija Alena mūzām un sarunu ar filmas Monako princese zvaigzni Nikolu Kidmenu.

Kā arī – tavai auguma formai piemērotākās kleitas; apģērbs un aksesuāri zilo toņu gammā; vasaras sezonai atbilstošākie skaistumkopšanas un grima produkti; uztura plāns cilvēkiem ar iedzimtu noslieci uz lieko svaru un hroniskām slimībām; kas ir obsesīvi kompulsīvie traucējumi un kā ar tiem sadzīvot; visu laiku neaizmirstamākie Kannu kinofestivāla mirkļi un ceļojums uz Indiju – OK! autores Evas Katajas pieredze.

Kasjauns.lv / Publicitātes foto