Topošā māmiņa Amala Klūnija arī sestajā grūtniecības mēnesī neatsakās no darba un augstpapēžu kurpēm. FOTO
Amala Klūnija vēl dekrēta atvaļinājumā nesteidzas.
Bērni
2017. gada 13. marts, 14:35

Topošā māmiņa Amala Klūnija arī sestajā grūtniecības mēnesī neatsakās no darba un augstpapēžu kurpēm. FOTO

Jauns.lv

Jau pēc trim mēnešiem Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs (55) un viņa sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija (39) kļūs par vecākiem dvīnīšiem.

Taču advokātei, kas specializējas starptautiskos jautājumos, tas nav iemesls, lai dotos dekrētā. Pavisam nesen Klūnija kundze manīta dodamies uz darbu ANO sēdē Ņujorkā. Amala, kurai ir ne tikai spoža karjera, bet piemīt arī lieliska gaumes izjūta, šajā dienā bija ģērbusies tumši pelēkā kostīmā. Savu lakonisko stilu advokāte papildinājusi ar dārgiem aksesuāriem – „Fendi” rokassomiņu un „Salvatore Ferragamo” augstpapēžu laiviņām 750 eiro vērtībā.

Amalai un viņas vīram Holivudas aktierim Džordžam Klūnijam jūnijā gaidāmie dvīņi būs pirmdzimtie. Bērnu dēļ pāris pieņēmis lēmumu atturēties no došanās uz „karstajiem punktiem”, kurus Amala darba saistību dēļ bieži apmeklēja kā advokāte starptautiskos jautājumos, savukārt Džordžs – kā ANO labas gribas sūtnis.

„Mēs nolēmām izturēties atbildīgāk, lai izvairītos no bīstamām situācijām,” norādījis Klūnijs. „Es vairs nedošos uz Dienvidsudānu un Kongo, bet Amala nebrauks uz Irāku un izvairīsies no tām vietām, kur viņas klātbūtne nav vēlama. Agrāk mani tas neuztrauca. Es pat teiktu, ka šie ceļojumi bija ļoti aizraujoši, mēs pabijām vietās, kur nebija pat reportieru.”

           

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press