Dita Lūriņa-Egliena: "Ir izmainījies viss, pasauli tagad uztveru citādi"
2014. gada 3. oktobris, 07:10

Dita Lūriņa-Egliena: "Ir izmainījies viss, pasauli tagad uztveru citādi"

Jauns.lv

Oktobra OK! numurā lasi pirmo Ditas Lūriņas-Eglienas interviju pēc meitas Grētas piedzimšanas. “Man nav vairs ilūziju par sevi kā māti. Jo zini, ka principā nekāda ideālā māte jau nesanāk. Ir tāda, kāda ir,” saka aktrise.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saruna ar Ģirtu Ķesteri – vienu no mīlētākajiem pašmāju aktieriem. Viņš sācis vērtību pārbūvi, liekot uzsvaru uz vīrišķību un atbildību, un atklāti runā par attiecībām, sievietēm un vecumu.

Stereotipus un patiesību par slavenību dzīvi atklāj aktrise Zane Daudziņa, televīzijas šovu vadītāja Jana Duļevska un komiķis, Karaliskā improvizācijas teātra vadītājs Jānis Skutelis.

Kā bijusī modele un septiņu bērnu māte Una Gavare tiek galā ar septiņiem bērniem.

Vai mīlēties, ja negribas? Atbild divi speciālisti.

Stila lapās – rudens sezonas pērles tavai garderobei un ielu stila aktualitātes modes metropolēs. Kā arī – eļļas – rudens eliksīrs ādas mirdzumam; trīs fitnesa veidi dažādām gaumēm; Amerikas oficiālā diēta, kas sola uzlabot labsajūtu un sirds veselību, paradumi, kas slavenībām ļauj ietaupīt, saruna ar dziedātāju Kailiju Minogu un slavenās Īrijas TV pavārraidījumu un recepšu grāmatu autores Reičelas Allenas labās un vienkāršās receptes.

Saldajā ēdienā – trīs ceļošanas entuziastu un gardēžu stāsti par Eiropas restorāniem, kuru dēļ vien ir vērts doties ceļojumā.


Kasjauns.lv/ Publicitātes foto