Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
26 gadus vecu sievieti atlaiž no darba viņas hobija dēļ
foto: instagram.com/@anniekknight
Annija Naita.
Cita pasaule

26 gadus vecu sievieti atlaiž no darba viņas hobija dēļ

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

26 gadus veco Anniju Naitu no korporatīvā amata atlaida tikai piecas dienas pēc tam, kad darba devēji uzzināja par viņas papildus darbošanos, kas saistīta ar pieaugušo platformu.

26 gadus vecu sievieti atlaiž no darba viņas hobij...

Sieviete pastāstīja par savu pieredzi televīzijas programmā "SBS Insight", paužot šoku par atlaišanu. Par atlaišanas iemeslu kļuva viņas konts "OnlyFans". Annija, kura ietilpst 0,4% no labākajām satura autorēm šajā platformā, atzīst, ka sākumā par šo darbu uztraukusies, taču nav gaidījusi, ka tas būs pamats atlaišanai no pamatdarba.

Piecas dienas pēc pieņemšanas jaunajā amatā viņa saņēma e-pastu ar paziņojumu par atlaišanu. Vēstulē bija iekļauti ekrānuzņēmumi no viņas "OnlyFans" konta un tika norādīts, ka viņa nav saņēmusi atļauju veikt papildus darbu, kā arī izvietojusi "pornogrāfiskus attēlus", izmantojot "necenzētu leksiku", vēsta "Daily Mail".

Annija atzina, ka bijusi "saniknota" un "sarūgtināta" par šo lēmumu, jo platformā strādājusi kopš 2020. gada ar mērķi nopelnīt mājas iegādei. Viņa šo lēmumu pārsūdzēja, taču beigās nolēma darbu pamest, jo "ienīda to".

"No zināma viedokļa es pat priecājos, ka mani atlaida. Tagad esmu daudz laimīgāka un man ir lielāka brīvība," padalījās Annija. Viņa arī norādīja, ka šobrīd pelna daudz vairāk nekā savā korporatīvajā amatā.

Iepriekš viņa piedalījās "Kaila un Džekijas O šovā", kur atklāti runāja par savu dzīvi un pieredzi, konkrēti par to, ka gada laikā viņai bijuši 300 partneri, un ka sekss viņai palīdz justies labi. Viņa arī norādīja, ka ir gatava izmēģināt jaunas lietas un reizēm tiekas ar vairākiem cilvēkiem dienas laikā.

Tēmas