Ieskaties skolas virtuvē! Vecākiem piedāvā iespēju nogaršot bērnu pusdienas
foto: Publicitātes foto
Pirms skolēnu rudens brīvlaika “Baltic Restaurants” uzņems vecākus 73 Latvijas skolās.
Bērni

Ieskaties skolas virtuvē! Vecākiem piedāvā iespēju nogaršot bērnu pusdienas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

No 15. līdz 18. oktobrim vadošais skolu ēdinātājs Latvijā "Baltic Restaurants" ar zīmoliem "Daily" un "Fristar" rīkos atvērto durvju dienas savās apkalpotajās skolās. Šo pasākumu laikā skolēnu vecākiem būs iespēja iepazīties ar virtuves darbu un nogaršot pusdienas, kas ikdienā tiek piedāvātas viņu bērniem.

Ieskaties skolas virtuvē! Vecākiem piedāvā iespēju...

Pirms skolēnu rudens brīvlaika vecāki tiks uzņemti 73 Latvijas skolās, un jau vairāk nekā 1400 vecāku ir pieteikušies piedalīties šajā iniciatīvā, interese turpina pieaugt. Atvērto durvju dienu mērķis ir veicināt uzticību un ciešāku sadarbību starp vecākiem, skolu un ēdinātājiem.

"Vislabāk ir pašiem atnākt, redzēt un nogaršot to, ko skolēni ēd ikdienā. Aicinām vecākus apmeklēt mūsu skolu ēdnīcas, sniegt atsauksmes un jautājumus, lai turpinātu uzlabot mūsu ikdienas darbu," uzsver "Baltic Restaurants" valdes loceklis Guntis Bredovskis.

Lai nodrošinātu skolēniem veselīgu un sabalansētu uzturu, "Baltic Restaurants" ēdināšanas pakalpojumi tiek sniegti saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 172, kas nosaka stingras prasības uztura normām, ierobežojot cukura un sāls daudzumu, kā arī aizliedzot garšas pastiprinātāju izmantošanu.

"Baltic Restaurants" nodrošina ēdināšanas pakalpojumus daudzās Latvijas pilsētās un skolās, un uzņēmuma ēdienkartes ir atzītas par veselīgām un uzturam atbilstošām arī no Latvijas Diētas ārstu asociācijas puses.

Tēmas