Intervijas

Ok! Nopietni? Reinis un Maija Sējāni par sapņiem, kas vienmēr piepildās

Marika Džule, Dāvids Gržibovskis

Jauns.lv

Jau vairākus gadus Maija un Reinis ir Sējānu ģimene, un nu ir piepildījies viņu lielākais sapnis – piedzimusi meitiņa.

Ok! Nopietni? Reinis un Maija Sējāni par sapņiem, ...

Reinis un Maija pirmo reizi satikās skolā, viņu attiecības sākās kā draudzība, kas pārvērtās mīlestībā. "Satikāmies vidusskolā, bet mūsu mīlestība izveidojās krietni pēc skolas," atklāj Reinis. Viņi ir kopā jau vairāk nekā 16 gadu, un attiecības ir kļuvušas vēl stiprākas, kopš piedzima viņu meitiņa Elza. "Tas ir visīpašākais notikums mūsu dzīvē," uzsver Maija.

Gan Maija, gan Reinis ir mūziķi. Reinis jau bērnībā zināja, ka vēlas būt bundzinieks, bet Maija savu muzikālo ceļu ir sākusi klavieru spēlē un dziedāšanā.

foto: Ekrānuzņēmums
Reinis jau bērnībā zināja, ka vēlas būt bundzinieks, bet Maija savu muzikālo ceļu ir sākusi klavieru spēlē un dziedāšanā.
Reinis jau bērnībā zināja, ka vēlas būt bundzinieks, bet Maija savu muzikālo ceļu ir sākusi klavieru spēlē un dziedāšanā.

Sējāni ir arī aizrautīgi ceļotāji. Katru gadu viņi dodas uz Alpiem, plāno apmeklēt Austrāliju un Jaunzēlandi. "Ceļojumi ir mūsu lielākais prieks, un mēs arī sapņojam par tādām iespējām kā teleportācija, lai varētu būt vairākās vietās reizē," saka Reinis. Maija piebilst, ka viņiem patīk būt savā mājiņā mežā, kur viņi jūtas pilnīgi laimīgi un mierīgi.

Sējānu ģimene tic, ka sapņi piepildās, ja tie tiek izsapņoti un tiek darīts viss, lai tos sasniegtu. "Mēs esam piepildījuši daudzus savus sapņus – mājiņu mežā, bērniņu un foršu cilvēku, ar kuru dzīvot," saka Maija. "Visi sapņi piepildās, ja mēs paši ticam un darām visu, lai tos sasniegtu."

Noskaties video un uzzini vairāk par Maijas un Reiņa sapņiem, nedarbiem un dzīvi mežā.

Intervija: Marika Džule
Video: Dāvids Gržibovskis