Sieva atzinās vīram par dēku darbā, bet viņa noslēpums izrādījās daudz ļaunāks..."Es nezinu, kā dzīvot tālāk"
foto: Pexels.com/@Vera Arsic
Attiecības
2024. gada 13. septembrī, 06:02

Sieva atzinās vīram par dēku darbā, bet viņa noslēpums izrādījās daudz ļaunāks..."Es nezinu, kā dzīvot tālāk"

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Sievas sirds salūzusi, kad viņa uzzināja vīra reakciju, atzīstot savu dēku...

Sieva atzinās vīram par dēku darbā, bet viņa noslē...

Viņa apgalvoja, ka vīrs par viņu zaudējis interesi, un jutās tā, it kā kaut kas "nebūtu kārtībā", kaut arī centās ar viņu par to runāt. Tas novedis pie tā, ka viņa meklēja uzmanību citur - un galu galā viņai bija dēka ar kolēģi.

Satraukta par izdarīto, 49 gadus vecā sieviete atzinās vīram (52 gadi), jo nespēja sadzīvot ar savu rīcību. Taču izrādījās, ka bez grēka nav arī viņš. Vīrs atklāja, ka viņam bijušas seksuālas attiecības ar abu meitas draudzeni - 28 gadus vecu meiteni, kuru abi pazinuši kopš viņas mazotnes, un kuru sieva neskaitāmas reizes pieskatījusi, raksta "Mirror".

Sieva jutās sagrauta un sacīja, ka "zinājusi, ka viņas rīcība nav pareiza", bet atzina, ka reizē arī jutusiesn "tik labi", kad kāds par viņu interesējas. Pāris bija kopā jau 25 gadus, taču sieva apgalvoja, ka "bieži pieķērusi viņu melojam".

"Viņš mierīgi ierosināja, ka mums jāpieņem tas, ka abi esam izturējušies slikti. Un viss. Šķiet, viņš domā, ka es vienkārši tikšu tam pāri, bet es nevaru tikt tam pāri. Man bija atriebības sekss, bet viņš mani arī krāpa, jau gadiem," sacīja sieva.

Sieviete, ar kuru gulēja viņas vīrs, "ir 28 gadus veca skaistule", bet viņš uzvedas kā "kaķis, kurš ticis pie krējuma". Sieviete vēlas šķiršanos, taču apgalvo, ka viņas vīrs par to pat nerunās. Viss, ko viņa zina, ir tas, ka viņa viņu vairs nemīl, bet viņai "nav kur iet". Laikrakstā "The Sun", kur publicēts šis pieredzes stāsts, minēts, ka "atriebība" nemazina sāpes. Dažkārt šķiršanās nav vienīgā izvēle, bet abām pusēm ir jāgrib strādāt pie attiecām.