Dzimis Latvijā, uzaudzis Francijā: Aigars meklē mammu no Rūjienas
foto: Facebook
Dzimis Latvijā, adopēts un uzaudzināts kā francūzis – Aigars (ārzemēs viņam iedots vārds Arthur) cer sastapt arī savu īsto mammu no Rūjienas.
Bērni
2024. gada 25. jūlijā, 07:33

Dzimis Latvijā, uzaudzis Francijā: Aigars meklē mammu no Rūjienas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar aizkustinošu stāstu savā “Facebook” kontā dalījies Vecrīgas veikals “EKO Suvenīrs”. Tirgotavā ienācis puisis no Francijas, dzimis Latvijā, kurš grib atrast savu īsto mammu.

Dzimis Latvijā, uzaudzis Francijā: Aigars meklē ma...

“Pie mums veikalā ienāca ļoti simpātisks klients, runājot franču valodā. Pārdevēja viņam izteica komplimentu, sakot, ka viņš izskatās pēc latvieša. Puisis smaidot piekrita un atklāja savu aizkustinošo stāstu,” raksta “EKO Suvenīrs”.

Jauneklis atklāja, ka viņu sauc Aigars, viņš patiešām ir latvietis pēc izcelsmes, taču adoptēts franču ģimenē, kad bija tikai vienu gadu vecs. Aigars zināja teikt, ka bijis no Rūjienas, un viņa bioloģiskās mātes vārds bija Inita Z. (pilnu uzvārdu viņš nezina, varbūt Zālīte, varbūt ne).

Aigars dzimis 30. jūlijā un drīz svinēs 21. dzimšanas dienu. Viņa mātei tagad varētu būt ap 60 gadiem. “Aigars ar asarām acīs atzinās, ka, neskatoties uz mīlestību pret saviem audžuvecākiem, viņš vienmēr ir vēlējies sastapt savu īsto mammu, ja vien viņa ir dzīva un arī to vēlas. Viņa sirds ilgojas pēc šī tikšanās, un mūsu sirdis saspiedās no līdzjūtības, dzirdot viņa stāstu,” turpina “EKO Suvenīrs”, aicinot dalīties ar šo informāciju, lai palīdzētu atrast Aigara mammu. Varbūt kāds no jums zina viņu vai var sniegt kādu pavedienu.

Un šķiet, ka brīnums notiks – jau drīz pēc šīs vēsts publicēšanas “Facebook” komentāros pieteicās Aigara mātes māsa no Rūjienas.