foto: Publicitātes foto
Iedvesma Jūsu līgavas tēlam
Skaistums
2024. gada 20. maijs, 12:29

Iedvesma Jūsu līgavas tēlam

Reklāmas projekts

Vai esat satraukti par vienu no skaistākajām dienām savā dzīvē un joprojām meklējat idejas grimam? Mums ir iedvesma diviem satriecošiem make-up un vēlamies padalīties ar mūsu iecienītākajiem aromātiem sapņu kāzu dienā.

foto: Publicitātes foto

Klasiskais tēls

Visi skatieni vērsti uz Jums: mūsu romantiskajā klasiskajā tēlā Jūsu acis ir galvenā zvaigzne. Šim nolūkam lieliski noderēs mirdzošā pasteļtoņu vai rozā toņu acu ēnas: tie piestāv ikvienai acu krāsai un piešķirs Jūsu skatienam neatvairāmu šarmu. Pārējais grims var būt maigs. Izmantojiet mirdzošu bāzi, maigu izgaismotāju un spīdīgu lūpu toni, kas izcels Jūsu dabisko lūpu krāsu. Meklējiet visus noderīgos make-up produktus šeit!

foto: Publicitātes foto

Vitamin Enriched Face Base (Grima bāze, sejas mitrinātājs)

Lancome Hypnôse Mascara Waterproof (Ūdensnoturīga skropstu tuša)

foto: Publicitātes foto

Spilgts tēls

Esiet citādāka: vai vēlaties, lai Jūsu līgavas grims būtu krāšņs? Tad izmēģiniet mūsu spilgto tēlu! Nevainojamu grima bāzi un maigi izplūdušas kontūras papildina divi būtiski elementi: melns acu laineris un koši sarkana lūpu krāsa. Lai iegūtu labāku noturību, sākumā varat uzklāt  gaišas krāsas acu ēnas vai pūderi uz plakstiņa. Pievienojiet sarkanas lūpas un Jūsu lielā notikuma tēls ir pabeigts!

foto: Publicitātes foto

Lancome Idôle Liner (Acu laineris)

foto: Publicitātes foto

Īstais aromāts

Šī ir Jūsu diena! Izvēlieties aromātu, kas lieliski izcels Jūsu personību un līgavas tēlu, lai Jūs justos satriecoši. Ideāli ir aromāti, kas saglabājas visas dienas garumā, bet izlemiet, vai vēlaties ziedu un romantiskas, saldas un vilinošas vai koksnes un jutekliskos aromātus. Pie mums Jūs noteikti atradīsiet pareizo aromātu, kas padarīs Jūsu lielo dienu neaizmirstamu!

foto: Publicitātes foto

Jardin Bohème Épisode Romantique (Parfimērijas ūdens sievietei)

RABANNE Fame Intense (Parfimērijas ūdens sievietei)

Chloe Signature Lumineuse (Parfimērijas ūdens sievietei)

Dolce&Gabbana Devotion (Parfimērijas ūdens sievietei)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv