foto: Publicitātes foto
Ekobioloģiska inovācija tūlītējam ādas tvirtumam - kolagēna serums un krēms
Skaistums
2024. gada 29. aprīlis, 13:00

Ekobioloģiska inovācija tūlītējam ādas tvirtumam - kolagēna serums un krēms

Reklāmas projekts

Jauni produkti intensīvai sejas kontūras atjaunošanai un tūlītējam ādas tvirtumam, kas atjauno ādas dabiskos savilkšanas un nostiprināšanas mehānismus. Intensive PRO-COLLAGEN+ serumā un krēmā Institut Esthederm zinātnieki ir apvienojuši trīs biomimētiskus peptīdus kombinācijā ar augu cukuru, lai stimulētu ādas bioloģiskos mehānismus un atjaunotu piecu veidu kolagēnu ražošanu visos ādas slāņos. Ekobioloģiskā inovācija nodrošina 360 grādu iedarbību uz ādas noslīdēšanu – atjaunojas sejas ovāla kontūra, āda ir noturīgi gludāka, stingrāka un izskatās jaunāka.

Katrai ādai ir savilkšanas potenciāls - aktivizējiet to

INSTITUT ESTHEDERM nāk klajā ar ekobioloģisku inovāciju - PRO-COLL+ tehnoloģiju, kurā apvienota trīs biomimētisko peptīdu un augu cukura kombinācija, kas stimulē ādas bioloģiskos procesus un atjauno piecu kolagēna veidu dabisko ražošanu visos ādas slāņos – epidermā, dermā un hipodermā. Šī tehnoloģija iestrādāta INTENSIVE PRO-COLLAGEN+ serumā un krēmā, lai tie, ar pētījumos pierādītu efektivitāti, atbalstītu ādas spējas kļūt tvirtākai, atjaunot sejas ovālu un apjomu.

foto: Publicitātes foto

PRO-COLLAGEN+ serums nostiprina sejas ovālu un atjauno ādas dabiskos savilkšanas mehānismus tūlītējam liftinga efektam. Serumam ir viegla, gelveida tekstūra, tāpēc tas piemērots visiem ādas tipiem.

foto: Publicitātes foto

PRO-COLLAGEN+ krēms nostiprina sejas ovāla kontūras, atjauno ādas dabisko nostiprināšanas mehānismu tūlītējam tvirtuma efektam - āda kļūst stingra, piepildīta un vizuāli jaunāka. Krēms ar bagātīgo, patīkamo tekstūru ātri iesūcas ādā un neatstāj taukainu sajūtu, piemērots normālai, sausai vai ļoti sausai ādai.

INTENSIVE PRO-COLLAGEN+ produkti ir Institut Esthederm divu mēnešu ātrās palīdzības programma, ar klīniski pierādītu efektivitāti, lai mērķtiecīgi mazinātu ādas noslīdēšanu un tvirtuma zudumu.

foto: Publicitātes foto

Seruma iedarbīguma pierādījums:

• Āda izskatās jaunāka 91% *

• Āda ir maigāka 90% *

• Atjaunotas sejas kontūras 81% *

* Pašvērtējums pēc 56 dienām dermatologa uzraudzībā, 31 sieviete vecumā

no 45- 70 gadiem, vidējais vecums – 62, lietojot 2 reizes dienā.

Papildu informācija:

Marta Mežjāne

2 200 444 2

marta.mezjane@remedica.lv