foto: Shutterstock
Viss notiks saskaņā ar tavu plānu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.12. līdz 17.12.
Cita pasaule
2023. gada 11. decembris, 10:55

Viss notiks saskaņā ar tavu plānu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.12. līdz 17.12.

Jauns.lv

Ieskaties, kas tev rakstīts zvaigznēs šonedēļ - no 11. līdz 17. decembrim.

AUNS

Domājot par nākotni, neidealizē ne sevi, ne apstākļus, neļauj emocijām ietekmēt tavas izvēles, esi lietišķs un lakonisks, runā tieši un kodolīgi, atstāj par sevi patīkamu iespaidu. Tiecies pēc sabiedrības, ieplāno kopīgas aktivitātes kolēģu vai domubiedru lokā. Izmanto izdevību pateikt uzmundrinošus vārdus sadzīves grūtību nomāktiem, optimismu zaudējušiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Lai tev nepārmestu egoismu, ievēro citu cilvēku intereses, panāc kompromisu, kas visiem izdevīgs. Neļauj privātām lietām traucēt karjerai, pareizi sadali spēkus, nepārcenties tur, kur tas nav nepieciešams. Brīžos, kad jūti, ka saviem spēkiem vien galā netiec, meklē palīdzību. Neskatoties uz to, ka atsaucība nebūs liela, tu satiksi gan vajadzīgos cilvēkus, gan iegūsi lietderīgu informāciju.

DVĪŅI

Neieplāno pasākumus, kam nepieciešama nopietna un ilgstoša sagatavošanās, jo pietrūks pacietības koncentrēties vienam noteiktam mērķim. Kritisks skats uz dzīvi palīdzēs nenonākt ilūziju varā, nenoturēt vēlamo par esošo. Paužot savu attieksmi, atturies no kategoriskiem spriedumiem, neesi aizspriedumains, elastīgi uztver situācijas maiņu.

VĒZIS

Turi ausis un acis vaļā, neļauj sevi iepīt intrigu mudžeklī, māki pielāgoties, rast kompromisu starp savām un citu vēlmēm. Gari neprāto un nespriedelē – ne ar vārdiem, bet mērķtiecīgu rīcību risini radušās problēmas. Radoša darbošanās palīdzēs uzturēt dzīvesprieku un pasargās no grūtsirdības. Lai nostiprinātu savas pozīcijas liec lietā izdomu, iedvesmojies no pozitīva piemēra.

LAUVA

Veltot pārāk maz uzmanības saspringtai situācijai, tā attīstīsies ne tajā labākajā virzienā. Centies pēc iespējas ātrāk noskaidrot un novērst domstarpības, jo – kur neziņa un noslēpumi, tur šaubas un neuzticība. Nekļūsti paštaisns, ieklausies citu cilvēku viedoklī, pat ja to nepieņem. Tiec galā ar neapmierinātību, izvēloties attiecībām draudzīgus risinājumus, liec lietā savaldību un diplomātiju.

JAUNAVA

Seko līdzi sava veikuma kvalitātei un, cik vien iespējams, izvairies no neuzmanības kļūdām. Tiekoties ar draugiem, necenties būt pārlieku nopietns. Pacenties pielāgoties viņu noteiktajam tonim, tas izklaidēs un palīdzēs plašajā informācijas klāstā saskatīt būtisko, sev svarīgo. Turpmāk labi apsver, kur ieguldīt gan enerģiju, gan naudu. Ar labu biznesa plānu vien būs par maz, vēl jājūt tekošās aktualitātes.

SVARI

Cilvēkus no malas savu problēmu risināšanā neiesaisti. Pats lem un rīkojies, taču uz aklu veiksmi vien nepaļaujies. Nevienam neko neapsoli, pirms neesi objektīvi izvērtējis apstākļus un savas iespējas. Iespējami arī neplānoti tēriņi, kas liks dzīvot taupīgāk. Esi attapīgs, un tu atradīsi veidus kā pilnveidot un uzlabot savas dzīves kvalitāti.

SKORPIONS

Uzmanīgi seko līdzi visam, kas apkārt notiek, centies nepalaist garām neko svarīgu ne mājās, ne darbā. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik daudz noderīgu faktu būs tavā rīcībā un cik gudri mācēsi tos izmantot. Radošo enerģiju pielieto, pilnveidojot savu saskarsmes mākslu. Esi komunikabls un atvērts, taču, nekļūsti uzbāzīgs, mācies līdzsvarot varas sajūtu un pārliecību.

STRĒLNIEKS

Tiec skaidrībā ar tuvākiem un tālākiem nākotnes plāniem, taču nenoskaņojies uz to, ka viss viegli un ātri īstenosies. Ja palicis kāds līdz galam neizdarīts darbs, tad piepūt vaigus un noved iesākto līdz uzvarošām beigām. Dari tā, kā māki, tad viss notiks saskaņā ar tavu plānu. Ja tomēr jūti, ka ar saviem spēkiem vien galā netiksi, meklē palīgus. Ja kaut ko nezini, prasi padomu, mācies.

MEŽĀZIS

Ieceru būs diezgan daudz, taču vēlāk sapratīsi, ka ne visas ir īstenošanas vērtas. Būtisku lomu izvēles izdarīšanā var nospēlēt kāds cilvēks no malas. Novērtē to. Lai neiemantotu nepateicīga cilvēka slavu, domā, ko runā, jo steigā vari pateikt ne to, ko gribēji, vai nopelt kādu, kas nav to pelnījis. Pieņem piedāvājumu kopīgi realizēt ieceres. Viegli tas nebūs, tomēr šī sadarbība var izrādīties auglīga.

ŪDENSVĪRS

Paļaujies uz savu neatlaidību un darbaspējām. Problēmas risini radoši, negaidi neko no citiem, pats esi ideju ģenerators. Ar ieguvumiem rīkojies taupīgi, bet taupot esi apdomīgs. Pirms no kaut kā atsakies, padomā, ko iegūsi vietā. Izdarot izvēli, mazāk paļaujies uz apkārt esošo cilvēku ieteikumiem, vairāk uzticies saviem spriedumiem un uzskatiem.

ZIVIS

Priecājies, ja uzrodas domubiedri, taču galvenokārt rēķinies ar saviem spēkiem. Zini, ko vēlies, un mērķtiecīgi īsteno to. Filozofiska, nedaudz bezrūpīga attieksme pret ikdienišķām nebūšanām pasargās no stresa, sarežģītiem un neauglīgiem risinājumiem. Seko līdzi, lai tas, ko vēlies, sakrīt ar to, kas nepieciešams. Vienīgi nekļūsti vieglprātīgs un izšķērdīgs, pietaupi naudu nebaltai dienai.