foto: Shutterstock
Atvērsies kādas jaunas durvis - horoskops visām zodiaka zīmēm no 4.12. līdz 10.12.
Cita pasaule
2023. gada 4. decembris, 09:47

Atvērsies kādas jaunas durvis - horoskops visām zodiaka zīmēm no 4.12. līdz 10.12.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 4. līdz 10. decembrim.

AUNS

Daudz laika var atņemt sadzīviski sīkumi. Centies pēc iespējas mierīgāk uztvert apstākļu maiņu. Esi prasīgs pret sevi, bet par tev sniegtiem pakalpojumiem esi pateicīgs, pat ja brīžiem nākas sevi nedaudz piespiest, vēlāk ar gandarījumu varēsi secināt, ka neatlaidība nav bijusi velta. Veidojot jaunas attiecības, pārlieku neaizraujies, ņem vērā iepriekšējās attiecībās gūto pieredzi.

VĒRSIS

Daudzpusīgums, sabiedriskums un spēja pielāgoties situācijai palīdzēs. Uzmanīgi ieklausies tajā, ko cilvēki tev mēģina pateikt, jo bez viņu atbalsta būs grūti paveikt iecerēto. Savukārt, ja kāds lūdz padomu tev, tad neaizbildinies ar nevaļu, neatsaki, jo īpaši, ja tev ir ko teikt. Sargies izteikt pretenzijas agresīvā tonī, nenostājies pozīcijā, kur tu esi pareizs, bet citi – nemākuļi un nejēgas.

DVĪŅI

Pat ja brīžiem liekas, ka nezini, kā rīkoties, atliks tikai uz brīdi piesēst, sakārtot domas un padoms būs rokā. Rezultāti noteikti būs ieguldīto pūļu vērti. Ja ar dzīvi esi apmierināts, un neko nevēlies tajā mainīt, palīdzi citiem piepildīt viņu vēlmes. Lai iepazītu otru cilvēku, saprastu viņu, pārstāj dzīvot ilūzijās. Grūtāk būs tad, ja pietrūks mērķa, uz kuru tiekties.

VĒZIS

Darāmo saplānot nebūs viegli, tomēr, ja to nedarīsi, nonāksi vēl lielākā laika trūkumā. Lai tiktu ar visu sekmīgi galā, meklē uzticamus palīgus. Ja rodas sarežģījumi, ar kuriem nebiji rēķinājies, nepārdzīvo, nezaudē savaldību. Objektīvi izvērtē situāciju un dari visu, kas tavos spēkos, lai būtu gandarīts gan ar paveikto, gan nopelnīto. Pastiprinātu uzmanību pievērs pašsajūtai.

LAUVA

Ilūzijas par to, ka nebūs nekādu grūtību, nelolo, citādi būs jāpiedzīvo vilšanās. Nepārmet laulātajam draugam noslēgtību, labāk padomā, kā palīdzēt viņam atraisīties, esi draudzīgs, piedāvā izrunāties, noskaidro neapmierinātības iemeslus un novērs tos. Risini ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, bet teorētiskā līmenī, praktisku darbību atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Liec lietā piesardzību un zināšanas. Jo mierīgāka un nosvērtāka būs tava rīcība, jo lielākas būs iespējas nekļūdīties un izdarīt pareizo izvēli. Turi ausis un acis vaļā! Rūpīgi izvēlies cilvēkus, ar kuriem sadarboties – ne visi, kas piekrītoši mās ar galvu, būs labi kolēģi un partneri, tāpēc tev droši jāzina, ka arī viens spēsi ar iecerēto tikt galā.

SVARI

Ja gribi saglabāt emocionālo līdzsvaru, proti atteikt. Neļauj sadzīviskām nebūšanām ietekmēt plānotās aktivitātes. Līdzekļus jaunos projektos ieguldi tikai tad, ja tev ir pietiekami liela rīcības un izvēles brīvība. Brīžos, kad kāds iedomājas apstrīdēt tavu viedokli, apjukumu neizrādi, noteikti aizstāvi savu viedokli, izdari secinājumus un liec aiz auss, kas ir kas.

SKORPIONS

Nedusmojies, ja nākas piekāpties kādai, tavuprāt, nepamatotai prasībai. Labāk kaut ko noklusēt, nekā kritiskas nostājas dēļ izraisīt strīdus un sabojāt kopīgas aktivitātes. Tiklīdz tev būs skaidrs, kā rīkoties, lai sasniegtu vēlamo, pārsvarā viss notiks pēc tava prāta. Pozitīva attieksme un optimisms būs lieliski palīgi ceļā uz iecerēto pasākumu veiksmīgu iznākumu.

STRĒLNIEKS

Lai nepalaistu garām neko svarīgu, seko intuīcijai, tā uzvedinās uz pareizām domām un rīcību. Saskarsmē ar kolēģiem, darījuma partneriem esi savaldīgs, diplomātisks, atturies no konfliktiem. Rīkojoties tikumiski pats, rādīsi labu piemēru citiem. Mājās esi uzticams un mīlošs, kop ģimenes tradīcijas. Uzmanību pievērs garīgā mantojuma izzināšanai, saglabāšanai un nodošanai tālāk.

MEŽĀZIS

Esi vērīgs! Ar lēmumu pieņemšanu nesteidzies. Aktivitātes plāno tā, lai pēc iespējas mazāk būtu atkarīgs no citiem, nepaļaujies uz mutiskiem solījumiem un steigā pieņemtiem lēmumiem. Liec lietā ne tikai organizatoriskās prasmes, bet arī šarmu. Turpinājumā var gadīties paslīdēt uz līdzenas vietas. No kļūdām mācies. Apzinies savus trūkumus un atsakies no aplamas rīcības.

ŪDENSVĪRS

Kārtojot biznesa darīšanas, neuzņemies papildus saistības, sastopoties ar augstprātīgiem ierēdņiem, nezaudē paškontroli. Ar solījumu došanu neaizraujies, jo dotā vārda turēšana prasīs no tevis daudz spēka un līdzekļu, bet ieguvums būs niecīgs. Ļauj lai jau atbildība gulstas uz citu pleciem. Mazāk kaut kur iesaisties, vairāk vēro un izdari secinājumus.

ZIVIS

Jaunas idejas iedvesmos un vairos dzīvesprieku. Apgūsti jaunu pie­re­dzi, velti laiku lietām, kas tevi aizrauj un no sirds interesē. Pateicoties draudzīgām attiecībām, kādas jaunas durvis atvērsies, uzradīsies jaunas intereses, pavērsies citādāks skats uz lietām un cilvēkiem. Esot kopā ar mīļiem un tuviem cilvēkiem, nepievērs uzmanību viņu trūkumiem un manipulācijām.