Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Zināms, kādas ir labākās matu krāsas 50+ gadu vecām sievietēm
Karameļu krāsas šķipsnas labi izskatīsies gan īsos, gan garos matos. Foto: Shutterstock
Skaistums

Zināms, kādas ir labākās matu krāsas 50+ gadu vecām sievietēm

Jauns.lv

Laikapstākļiem kļūstot vēsākiem un dabā parādoties rudens toņiem, arī daudzas sievietes atsakās no vasarīgām frizūrām un krāsām un izvēlas rudenīgās.

Zināms, kādas ir labākās matu krāsas 50+ gadu vecā...

Izdevums Express.co.uk jautāja matu ekspertei Inančai Emirai, kas šajā sezonā būtu jāizvēlas par 50 gadiem vecākām sievietēm, kuras vēlas pārmaiņas. Inanča Emira ir radošā direktore "Inanch London" - godalgotam salonam, kurš ir transformējis daudzu modeļu un slavenību frizūras. Lai gan cilvēki gaišos toņus bieži saista ar vasaru un tumšākus ar ziemu, Inanča iesaka to apgriezt otrādi. "Šoruden modē atkal ir karameļu blondīnes – šis tonis ir piemērots daudzām vecuma grupām, tāpēc nebaidieties eksperimentēt ar šiem toņiem!" iedrošina matu eksperte.

foto: Shutterstock

Karamele piestāv gan blondīnēm, gan brunetēm

Karameļu tonis ir piemērots gan dabīgām blondīnēm, gan brunetēm. Šo toni var izmantot arī sirmo matu paslēpšanai, kas savukārt palīdzēs izskatīties jaunākai.

"Ja esat blondīne, noteikti pievienojiet nedaudz karameļu krāsas, lai izjauktu krāsu bloku un samazinātu pelēcīgo krāsu. Es izvairītos no pelnu toņiem, jo ​​tie var būt garlaicīgi un likt jums izskatīties vecākai. Ja esat tumšmataina, sirmie mati izcelsies vairāk, tāpēc pievienojiet dažus vieglus toņus, lai novērstu uzmanību no nevēlamiem sirmiem matiem un padarītu tos mazāk pamanāmus. Gaišākas šķipsnas piešķir dziļumu, tāpēc jūs izskatīsieties un jutīsies jauneklīga!" padomus sniedz matu speciāliste.

foto: Shutterstock

Nebaidieties, ja mati ir plāni

Pēc ekspertes domām, karameļu krāsas šķipsnas labi izskatīsies gan īsos, gan garos matos. Inančai ir risinājums tām, kuras vēlas karameļu krāsas matus, bet baidās, ka viņu mati ir pārāk plāni. "Kad mums iestājas menopauze, tas ietekmē mūsu matu stāvokli un biezumu. Atcerieties, jums nav jāgaišina šķipsnas, ja neesat tam gatava," viņa saka. "Inanch London" piedāvā dažādus dabiska izskata matu pagarinājumus. Jaunākām sievietēm, kuras vēlas eksperimentēt ar karameļu nokrāsu, bet nevēlas pilnībā krāsot matus, viņa iesaka izvēlēties populāro balayage krāsošanas tehniku, kurai raksturīgs dabisks efekts bez asām krāsu pārejām.