foto: Shutterstock
"Kaimiņi mūsu dzīvi ir pārvērtuši ellē" - sieviete izmisumā lūdz padomu, kā atrisināt šo situāciju
"Vai tiešām mana vienīgā iespēja ir izvākties?" pēc ieteikumiem jautā nelaimīgā sieviete.
Attiecības
2023. gada 10. oktobris, 09:58

"Kaimiņi mūsu dzīvi ir pārvērtuši ellē" - sieviete izmisumā lūdz padomu, kā atrisināt šo situāciju

Jauns.lv

Ja dzīvojat daudzdzīvokļu mājā, nav šaubu, ka katram ir bijušas kādas problēmas ar kaimiņiem, galvenokārt trokšņa dēļ. Ir cilvēki, kurus spēj sakaitināt kaimiņu pārāk skaļā runāšana, taču kāda māmiņu sarunu foruma dalībniece ir izmisumā kaimiņos dzīvojošo suņu nemitīgās riešanas dēļ. Viņa atzīst - būs pateicīga par jebkuru padomu, kā rīkoties.

Sievietes jaunie kaimiņi ar saviem mājdzīvniekiem ir padarījuši viņas ģimenes dzīvi par īstu elli un nonākuši viņas ienīsto cilvēku saraksta augšgalā, vēsta mirror.co.uk. Populārajā sarunu forumā "Mumsnet" kāda mamma paudusi sašutumu par to, ka viņas kaimiņu suņi tik skaļi rej, ka naktīs nav iespējams gulēt.

Viņa skaidro: “Oktobrī kopā ar savu sešgadnieku pārvācos dzīvot uz daudzdzīvokļu māju. Izrādās, ka zem mums dzīvo sieviete, kurai ir desmit suņi. Viņa tos nekad neved pastaigā, suņi vienmēr atrodas viņas divistabu dzīvoklī."

Māmiņa turpina: “Acīmredzot riešana ir nepārtraukta, dienu un nakti. Mūsu dzīve ir elle. Miega trūkums ir kļuvis par par īstām ciešanām, un nav normāli, ka suņi visu dienu sēž mājās. Esmu par to ziņojusi iestādēm un mājokļa īpašniekiem, bet nekas netiek darīts." Meklējot padomu, vietnes "Reddit" lietotāja jautā: "Vai tiešām mana vienīgā iespēja ir izvākties? Vai desmit suņu turēšana mājās un viņu nevešana pastaigāties nav cietsirdīga izturēšanās pret dzīvniekiem? Vai kāds man var kaut ko ieteikt? Esmu izmisumā. Mans bērns ir ar īpašām vajadzībām un nevar gulēt naktīs. Viņš lūdzas, lai suņi beigtu riet." Sieviete piebilst: "Arī smaka ir neizturama, tā nāk no lejas stāva. Es būšu pateicīga par jebkuru padomu."

Pēc dalīšanās ar šo stāstu viņas ieraksts saņēmis vairāk nekā simts komentāru. Cilvēkiem jūt līdzi nelaimīgajai sievietei un dalās ieteikumos, kā šajā situācijā rīkoties. Kāda komentētāja atzīst: “Jā, es pārceltos. Situācija, visticamāk, nemainīsies.” Cita forumu dalībniece piekrīt, ka dzīvesvietas maiņu saredz kā vienīgo risinājumu: “Vai ir kāda iespēja pārcelties? Es zinu, ka tas nav viegli, bet es domāju, ka jūs nevarat mainīt savu kaimiņu uzvedību."