foto: no privātā arhīva
Cik aizraujoši ir ceļot kopā ar bērnu, jaunā TV raidījumā rādīs Ieva un Oskars Florenci-Vīksnes
Florenci-Vīksnes Islandē.
Bērni
2023. gada 3. oktobris, 15:27

Cik aizraujoši ir ceļot kopā ar bērnu, jaunā TV raidījumā rādīs Ieva un Oskars Florenci-Vīksnes

Jauns.lv

"Ģimenē ienākot bērnam, no daudzām lietām nākas atteikties. Sapņi tiek nolikti malā, kamēr bērns izaug. Bet varbūt vērts mēģināt citādi?" saka aktrise Ieva Florence. Viņa kopā ar vīru Oskaru un dēlu Leonardu devās ceļā, ģimenes pieredzi iemūžinot ceļojumu raidījumā "Uz sapni ar mazo”. Tas būs skatāms LTV1 no 5. oktobra 19.30 un platformā Youtube no 6. oktobra.

Florenci-Vīksnes veselu gadu kopā ceļoja uz sešām dažādām valstīm un uz savas ādas izbaudīja, kā tas ir - piepildīt sapņus kopā ar mazo. Vai ceļot kopā ar bērnu, gūt piedzīvojumu baudu un atpūsties tiešām ir tā, kā sabiedrībā spriež, - neiespējami?

Raidījumā būs redzams, ka ģimene brauc uz Portugāli apgūt sērfošanu, uz Somiju satikt Ziemassvētku vecīti, iepazīt Lapzemi un Polāro loku, uz Austriju doties Alpos un braukt ar sniegadēļiem visiem kopā, uz Spāniju dejot īstu flamenko "Feria de Abril" festivālā, uz Itālijas pilsētām Romu un Florenci tapt pašiem par mākslu Florencē, kā arī uz Islandi - 10 dienas apkārt Islandei ar auto, izpētot dabu un iekarojo Islandes augstienes.

Kā Ieva un Oskars Florenci-Vīksnes ceļo kopā ar dēlu Leonardu

gallery icon

Ar savu raidījumu Oskars un Ieva cer iedvesmot Latvijā ģimenes ar bērniem būt drosmīgiem un nebaidīties dzīvē īstenot savus sapņus, to darot kopā ar saviem bērniem. Veidojot ģimeni, nav jāatsakās no citu savu mērķu īstenošanas.

“Svarīgi ir dot iespēju katram ielūkoties ceļošanā ar bērnu, jo pastāv priekštats, ka ar atvasēm ceļot ir sūri grūts darbs, nebaudāma atpūta, pēc kuras vajadzīga vēl viena atpūta. Bet mēs ticam, ka ceļojumi kopā ar bērnu nav jāpakārto tikai bērnam, bet bērnu var iesaistīt visos galvu reibinošajos piedzīvojumos pasaulē! Un to šajā raidījumā mēs arī darām!” saka Florenci-Vīksnes.