0dienas
6stundas
23minūtes
15sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Instagram
Sāra cerējusi, ka erotisko fotogrāfiju pārdošana būs viņas glābiņš, lai nodrošinātu ģimenes finansiālo stabilitāti.
Sāra cerējusi, ka erotisko fotogrāfiju pārdošana būs viņas glābiņš, lai nodrošinātu ģimenes finansiālo stabilitāti.
Dzīvesstils

Skolotāja zaudē darbu noplūdušas informācijas dēļ: "Jūtos, ka esmu pievīlusi savu ģimeni"

Jauns.lv

Pēc tam, kad atklājās 40 gadu vecās Sāras papildu nodarbošanās, viņa tika atlaista no skolotājas darba. Sieviete sociālajā tīklā publicēja pikantus fotoattēlus un ar to pelnīja naudu.

Skolotāja zaudē darbu noplūdušas informācijas dēļ:...

Pedagoģe Sāra Džurī (Sarah Juree), kuru skola atlaida pēc viņas erotisko attēlu publiskošanas, atzinusi, ka pievīlusi savu ģimeni, ziņo dailystar.co.uk. 40 gadu vecā Sāra mācīja bērniem dabaszinātnes projekta "Starbase" ietvaros, kas ir skolu un ASV Aizsardzības ministrijas sadarbības projekts.

foto: Instagram

Taču, lai nodrošinātu savas ģimenes finansiālo stabilitāti, Indianā dzīvojošā māmiņa sāka papildu karjeru, radot pikantas fotogrāfijas vietnei, kurā fani var abonēt viņus interesējošu saturu.

Ziņas par Sāras atlaišanu nokļuva mediju virsrakstos, kad viņa sāka baudīt savu jauniegūto slavu, sniedzot intervijas un piedaloties podkāstos.

foto: Instagram

Sāra nesen atklāja, ka viss starpgadījums bijis smags pārbaudījums viņas garīgajai veselībai, un atzina, ka jūtas pievīlusi savu ģimeni. Viņa arī pastāstīja, ka cerējusi, ka erotisko fotogrāfiju pārdošana būs viņas glābiņš.

foto: Instagram

Sāra komentē: “Es saņēmu pietiekami daudz plašsaziņas līdzekļu uzmanības, lai sabojātu savu dzīvi, bet ne pietiekami, lai gūtu patiesu labumu no situācijas. Jūs lasāt visus stāstus par sievietēm, kuras pelna bagātību, taču viņas jau ir slavenas vai tām ir milzīgs sekotāju skaits sociālajos medijos. Es domāju, ka būšana par vientuļo mammu sagrāva manu dzīvi. Ja es nevarēju uzturēt ģimeni ar koledžas grādu, tātad es pievīlu savu ģimeni. Es vēlējos, lai "OnlyFans" mani izglābtu, bet tā nenotika. Tas bija smagi manai garīgajai veselībai.”

foto: Instagram

Sāra arī organizēja līdzekļu vākšanas kampaņu, lai sāktu tiesvedību pret skolu saistībā ar, viņasprāt, nelikumīgo atlaišanu.

foto: Instagram