Kā ģērbties rudenī?
Mode
2023. gada 9. septembris, 05:07

Kā ģērbties rudenī?

Reklāmas projekts

Lapām kļūstot zeltainām un temperatūrai atdziestot, ir pienācis laiks atsvaidzināt savu garderobi dinamiskajai rudens sezonai. Šogad daudzpusība ir atslēgas vārds rudens garderobei!

Mohēras džemperi, jakas un kostīmi ir obligāts rudens elements. To greznā, mīkstā tekstūra un mājīgais siltums padara tos par būtisku jebkuras garderobes sastāvdaļu. Kombinējiet brīva piegriezuma džemperi pieklusinātā zemes tonī, piemēram, olīvu krāsā, ar pieskaņotas krāsas biksēm, lai iegūtu elegantu izskatu. Faktūru kontrasts piešķir jūsu tērpam dziļumu. Tēls kļūst interesants, savukārt mīlīgā un ādai Akamā mohēra piešķirs komforta elementu.

Sievišķīgi zīda svārki un bikses ar apjomīgu džemperi vai kardiganu, šņorējamiem armijas tipa zābakiem, loaferiem vai augstpapēžu laiviņām- kas var būt acīm baudāmāks kā šāds sievietes tēls rudenīgajās ielās. Vēsākā laikā- mētelis ar apjomīgu plecu daļu...uhhh un ja vēl sarkanajā, šī brīža aktuālākajā krāsā...!

Pamēģini monohromu tēlu- vienas vai savstarpēji ļoti līdzīgu krāsu apģērbs. Tas ir eleganti, izskatās izsmalcināti un gaumīgi. Pēcāk to varēsi kombinēt ar citas krāsas apģērba daļām, taču kaut reizi sezonā izbaudi šo monohromo burvību.