foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrise Lelde Dreimane atkal ir brīva meitene
Ērika un Leldes attiecības ir galā.
Attiecības
2023. gada 22. augusts, 06:33

Aktrise Lelde Dreimane atkal ir brīva meitene

Žurnāls "Kas Jauns"

Beigušās Dailes teātra aktrises Leldes Dreimanes gandrīz četrus gadus ilgušās attiecībās ar bijušo hokejistu Ēriku Ozollapu.

Leldes un Ērika kopābūšanas laiks bija romantisku ceļojumu pārbagāts. Tieši daiļās aktrises dēļ Amerikā savulaik krietnu laiku dzīvojušais hokejists pēc sportista karjeras beigšanas pieņēma lēmumu palikt dzīvot Latvijā. Kļūt par savu sievu Ozollapa Dreimani vedinājis pat vairākkārt, un visas trīs reizes aizkustinošie bildinājumi rezultējušies ar Leldes jāvārdu. Precību datumu gan abiem nekad tā arī nesanāca nolikt, bet nu šķiet, ka kāzu vispār nebūs.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ērika un Leldes attiecības ir galā.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", pāris, kas kopā atvēra savu burgerrestorānu "Munch BBQ", kopdzīvi ir pārtraucis un pašlaik komunicē minimāli. Pēc "Kas Jauns" rīcībā esošās informācijas, viņu plānos nu ir kārtot formalitātes, ka turpmāk restorāns vairs nebūs kopīgs bizness un aktrise vairs uzņēmuma lietās nepiedalīsies.

Barbekjū restorāna "Munch BBQ" četru gadu jubilejas svinības

11. novembrī Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane ar draugu Ēriku Ozollapu nosvinēja burgerrestorāna "Munch BBQ" pārvākšanos un ceturto dzimšanas dienu.

gallery icon

Vaicāta par šā brīža attiecību statusu, Lelde Dreimane "Kas Jauns" atzīst, ka tēmu nevēlas plaši iztirzāt un pati sev to noformulējusi drīzāk kā pārtraukumu, nevis šķiršanos. “Es to saucu par radošo pauzi. Neviens nezina, cik ilgi tā turpināsies vai varbūt tā arī nebeigsies,” viņa saka, piebilstot, ka nekādas jaunas satikšanās viņai nav un noteikti kādu laiku arī nebūs aktuālas.

Patlaban Lelde par mīlestības lietām vispār nedomājot, jo ar sparu metusies iekšā darbos, gatavojot lomu Holivudas zvaigznes Džona Malkoviča režijā topošajai izrādei "Leopoldštate", kuras pirmizrāde Dailes teātrī gaidāma 15. septembrī.

Džona Malkoviča vadībā Dailes teātrī top izrāde "Leopoldštate"

Holivudas zvaigznes Džona Malkoviča vadībā 2023. gada vasarā Dailes teātrī top izrāde "Leopoldštate".

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!