foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Olena Zelenska atklāj, kāda ir viņas ietekme uz vīru
Ukrainas prezidents ar sievu Kijivā 2023. gada 22. jūnijā.
Intervijas
2023. gada 30. jūnijs, 06:42

Olena Zelenska atklāj, kāda ir viņas ietekme uz vīru

Jauns.lv

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska sieva godīgi komentējusi baumas, ka viņa it kā dod padomus vīram un viņai ir ietekme uz politisko situāciju. Pēc Olenas Zelenskas teiktā, viņa ar to nenodarbojas.

"Tas ir pārspīlējums, kāds tiešām gribēja izteikt man komplimentu. Bet es noteikti neietekmēju valsts procesus. Es varu ierosināt kaut kādas lietas, varu tās atbalstīt. Bet tas tikai attiecas uz humanitārajām un sociālajām jomām," intervijā "RBK-Ukrainai" skaidroja pirmā lēdija.

Zelenska norādīja, ka nevar dot prezidentam padomus, jo starp viņiem ir liela "plaisa" zināšanās. Turklāt pirmā lēdija uzskata, ka nevar iejaukties politiskajos procesos, jo tas taču nav ētiski.

"Volodimirs Zelenskis kā prezidents ar mani neapspriežas. Un es domāju, ka tas ir pareizi. Pirmkārt, es viņam nevarētu dot eksperta padomu, starp mums ir milzīga plaisa zināšanās, kas viņam šobrīd ir, un kuras es viņam varētu pievienot. Un tas ir neētiski, es uzskatu.

Viņam ir tik liela atbildība, nevar sieva ieteikt vīram valsts pārvaldes jautājumos, tas nav pareizi. Mēs pat nerunājam ar viņu par šādām tēmām, mēs kaut ko apspriežam diskusijas ietvaros, mēs varam apspriest jautājumus, kas satrauc visus ukraiņus," piebilda Zelenska.

Turklāt pirmā lēdija pastāstīja, vai plāno iet politikā. Pēc Zelenskas teiktā, tā "nav viņas joma", vēsta UNIAN.

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska un viņa kundzes Olenas Rīgā piedzīvotais

gallery icon