foto: EPA/Scanpix
Zelenska atklāj, kas viņu glābj no izmisuma
Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska.
Cita pasaule
2023. gada 16. aprīlis, 17:23

Zelenska atklāj, kas viņu glābj no izmisuma

Jauns.lv

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska sniedza interviju Ukrainas izdevumam "Vogue". Saruna notika prezidenta birojā, kur Zelenskai ir savs kabinets.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sazinoties ar ukraiņu žurnālistiem, Zelenska atzina, ka no izmisuma viņu šobrīd glābj pa minūtēm izstrādāts grafiks, bet, ja tajā parādās brīvdienas, tad tās viņai nenāk par labu, raksta "Limon.postimees.ee".

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska sieva norādīja, ka stresa situācijās viņai palīdz sports, pastaigas un trauku mazgāšana. Pēc Zelenskas teiktā, viņa ir laimīga, ka viņai nav regulāri jāmazgā trauki, taču kopumā viņa šo nodarbi uzskata par labu lietu.

Zelenska dzīvesbiedre norādīja, ka elektrības atslēgumu dēļ cenšas mazāk izmantot trauku mazgājamo mašīnu, tāpēc trauku mazgāšana viņai kļuvusi par veidu, kā atpūtināt prātu.

Pirmā lēdija pastāstīja, ka šajā ziņā viņai palīdz arī mantu kārtošana, lieku papīrīšu, vecās kosmētikas vai zāļu izmešana.

Rezumējot Zelenska norādīja, ka nomierinās kārtības ieviešanas procesā. Viņa atzīst, ka lai nomierinātos, viņai gribētos arī iziet uz ielas paskriet, taču tas ne vienmēr izdodas.

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska interviju sniedza februārī, bet intervijas teksts publicēts 14. aprīlī.

Ukrainas pirmais pāris - prezidents Volodimirs Zelenskis un viņa sieva Olena

gallery icon
72