foto: AFP/Scanpix
Aktrise Rebela Vilsone kļuvusi par māmiņu
Aktrise Rebela Vilsone.
Bērni
2022. gada 7. novembris, 19:45

Aktrise Rebela Vilsone kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

42 gadus vecā pasaulslavenā aktrise Rebela Vilsone jau atkal pārsteigusi savus fanus, paziņojot, ka ir kļuvusi par māmiņu.

"Ar lepnumu paziņoju, ka ir piedzimis mans pirmais bērns, Rojsa Liliana," aktrise vēsta sociālajā tīklā "Instagram", pievienojot mazuļa bildīti.

Māksliniece atklāj, ka bērniņš pasaulē nācis aizvadītajā nedēļā, to iznēsājusi surogātmāte.

"Es pat nespēju aprakstīt mīlestību, kas man ir pret viņu, viņa ir brīnišķīgs brīnums! Es esmu bezgalīgi pateicīga visiem, kas bija iesaistīti, tas ir bijis gadiem ilgi... Bet īpaši gribētu pateikties manai surogātmātei, kas viņu iznēsāja un dzemdēja ar tādu žēlastību un rūpību. Paldies, ka palīdzējāt man izveidot ģimeni, tā ir apbrīnojama dāvana. Labākā dāvana! Es esmu gatava dāvāt mazajai visu mīlestību, kādu vien var iedomāties. Es mācos ātri... Lielu cieņu visām mammām! Lepojos, ka esmu jūsu klubā."

Pirms pāris dienām vairāki ārvalstu mediji ziņoja, ka pēc septiņu mēnešu attiecībām Vilsone ir saderinājusies ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu. Tiesa, jau neilgi pēc publikācijām izskanējušo "Instagram" īsajā stāstiņā komentēja pati Vilsone, noliedzot saderināšanās faktu: "Paldies par laba vēlējumiem, bet mēs neesam saderinājušās".

foto: Instagram/ Rebel Wilson

Par attiecībām ar sievieti Vilsone paziņoja jūnija sākumā, publicējot fotogrāfiju ar Ramonu. "Es domāju, ka meklēju Disneja princi. Bet varbūt tas, kas man bija vajadzīgs visu šo laiku, bija Disneja princese," rakstīja Vilsone, pievienojot mirkļbirku #loveislove un varavīksnes simbolu, ko izmanto LGBT kopienas.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon