foto: RW/MediaPunch/Shutterstock/ Vida Press
Viktorija Bekhema un viņas vedekla "sveicina viena otru ar novērstiem skatieniem"
Viktorija Bekhema un Nikola Pelca.
Dzīvesstils
2022. gada 1. novembris, 19:38

Viktorija Bekhema un viņas vedekla "sveicina viena otru ar novērstiem skatieniem"

Jauns.lv

Nikolas Pelcas un Viktorijas Bekhemas nesaskaņas joprojām turpinās, pat neraugoties uz ģimenes draudzīgo kopā sanākšanu Parīzes modes nedēļā, lai atbalstītu Viktoriju un viņas jaunāko tērpu skati.

Kāda ģimenei tuvu stāvoša persona žurnālam “Heat” pastāstījusi, kas patiesībā notika modes skates aizkulisēs – laikā, kad mediji vēstīja, ka visa ģimene draudzīgi pulcējusies kopā.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

“Parīzē Nikola un Viktorija sasveicinājās ar novērstiem skatieniem,” apgalvo vārdā nenosauktais aculiecinieks. “Viņi visi sacēla kņadu ap Bruklinu, bet Nikola tikmēr jutās kā baltais zvirbulis telpā. Lieka.”

“Bruklins cerējis, ka pasākums būs kā pagrieziena punkts un ka vajag tikai nogādāt Nikolu tur, lai atjaunotu mieru. Protams, tas nav tik vienkārši,” piebilda informācijas pienesējs.

Žurnālā norādīts, ka kopīgais modes skates apmeklējums patiešām palīdzējis ģimenē mazināt spriedzi, taču paziņa arīdzan norādījis, ka “viss kļuva vēl sarežģītāk, kad Nikola pēc šova atteicās pievienoties sava vīra ģimenei Ziemassvētkos.”

Bekhemu ģimenes Ziemassvētku ainiņas 2020. gadā

gallery icon

Kopš atkalapvienošanās Parīzē filmas “Transformeri” aktrise domā, ka viņa ir izpildījusi to, kas no viņas prasīts, lai kliedētu baumas par nesaskaņām un tagad uzskata, ka Viktorija un Deivids “ir viņai parādā” atbildes reakciju.

Tikmēr Viktorija un Deivids nav nekā reaģējuši vai komentējuši kādu no Bruklina un Nikolas ierakstiem sociālajos tīklos, kur viņi atzīmēja savu trīs gadu kopābūšanas gadadienu.