Rudens ir klāt, parūpējies par savu ādu kopā ar ÂME PURE!
Skaistums
2022. gada 10. oktobris, 17:32

Rudens ir klāt, parūpējies par savu ādu kopā ar ÂME PURE!

Reklāmas projekts

Rudens ir klāt. Temperatūra ir kritusies, aukstais āra gaiss un kontrastējoši sausais apkures gaiss nelabvēlīgi ietekmē mūsu ādas stāvokli un labsajūtu, kamēr mūsu āda vēl nav paguvusi atgūties pēc karstajām un saules pielietajām dienām, šobrīd mēs esam atstāti ar nogurušu, pleķainu, raupju un pat zvīņainu ādu.

Tāpēc vēl jo vairāk mums ir jāparūpējas par savu ādu ar piemērotiem produktiem. ÂME PURE ir izstrādājusi sejas un ķermeņa kopšanas produktus izmantojot ekskluzīvas, klīnikām paredzētas metodes un nodrošina to pieejamību baudīšanai mājās.

"Mēs vēlamies, lai augstas kvalitātes ādas kopšana būtu pieejama visiem, kuri vēlas uzlabot savas ādas kvalitāti droši, viegli, un izmantojot metodes ar jau pierādītiem rezultātiem. "ÂME PURE

Padalīsimies ar dažiem klientu TOP ÂME PURE produktiem, kuri nesuši vislabākos rezultātus un pateicīgākās atsauksmes tieši rudens sezonai! Esi gatava mirdzēt!

Pats pirmais un galvenais - ATTĪRI, ATTĪRI, ATTĪRI !

Pirms jebkuras ādas kopšanas rutīnas uzsākšanas, svarīgākais solis ir attīrīt ādu!

Kopā sapratīsim kāpēc: Tava āda iet cauri dabiskai rutīnai un aptuveni katras 30 dienas virsējā ādas kārta nolobās, tikmēr vidējā ādas kārta atjaunojas un saražo jaunu virsējo ādas kārtu. Tomēr, lai cik dabisks ir šis process, tas ne vienmēr nozīmē, ka tas vienmēr norit gludi un precīzi. Īpaši, negatīvu apkārtējo apstākļu (laikapstākļu, gaisa sausuma, krasu temperatūras pārmaiņu u.c ) ietekmes rezultātā, atmirušās šūnas neatdalās pilnīgi,  kā rezultātā mums ir raupja āda, citviet sausi plankumi un aizdambētas sejas poras, citreiz tas nav redzams, bet ir sajūtams, piemēram, uzklājot uz sejas dekoratīvo kosmētiku, tā neuzklājas vienmērīgi, veidojas pleķi un bumbiņas.

Ar ÂME PURE produktiem Tu ne tikai pilnībā attīri sejas, dekoltē un ķermeņa ādu, bet dod tai iespēju atgūt dabisku un veselīgu mirdzumu, kā arī dod iespēju serumiem un krēmiem iedarboties labāk un pilnīgāk. 

Kā ÂME PURE rūpējas par Tavu sejas un kakla ādu: Maigs pīlings sejai Peel So Good 

Šis maigais AHA/BHA pīlinga gels dažu sekunžu laikā piešķirs zīdaini gludu un dziļi mitrinātu ādu, bez spēcīgas skrubēšanas tāpēc tas ir piemērots cilvēkiem arī ar jutīgu ādu!

Kas padara to unikālu? Tā revolucionārais augļskābju maisījums, kas, masējot uz ādas, pamanāmi atdala atmirušās ādas šūnas, eļļu un atbrīvo aizsērējušās poras.
Atšķirībā no klīniskajām sejas procedūrām un dažādām mājas procedūrām, Jums nebūs jāsatraucas par ciešanām, ko izraisīs vairākas nedēļas ilga ādas lobīšanās pēc ārstēšanas. Šis pīlings iedarbojas uzreiz, bez atkopšanās laika - uzreiz pēc PEELS SO GOOD vari droši doties tikties ar draudzenēm lai iedzertu savu mīļāko Chai vai Ķirbju latti!

Kā ÂME PURE rūpējas par Tavu kermeni: Pīlinga zīda cimds ķermenim So Silky Mit 

Mūsu sejas un kakla āda saņem visu mīlestību un uzmanību, bet mēs vēlamies, lai Tu palutini arī savu ķermeni!

Izbaudi piecu minūšu dušu vai vannu sev un tikmēr transformē ādu vien dažu sekunžu laikā, izmantojot tikai pīlinga cimdu! AME PURE zīda cimds ir 100% roku darbs, cimda izgatavošanā izmantots tikai tīra zīda kokons. Cimds palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas, nebojājot un neskrāpējot ādu. Tu redzēsi rezultātu uzreiz. Viss, kas Tev nepieciešams -  silts ūdens! Tas ne tikai padarīs Tavu ādu neticami maigu, samtainu un mirdzošu, bet to lietojot uzlabosies asinsrite un atslābināsies saspringušie muskuļi. "Ar ÂME PURE zīda cimdu mēs vēlējāmies sasniegt vislielāko efektivitātes pakāpi, vienlaikus apzinoties savu ietekmi uz pasauli, kurā mēs visi dzīvojam, ÂME PURE zīda cimds ir ne tikai dabai draudzīgs, jo lietojams vidēji astoņas nedēļās, bet arī budžetam pateicīgs pirkums."

Ame Pure Cleansing Gel (Attīrošs gels)

Ame Pure Peels So Good (Pīlinga gēls)

Kā ÂME PURE rūpējas, lai Tava āda būtu intensīvi mitrināta, gluda un turpinātu atjaunoties? 

Luksusa klases serums ar nepārspējamu 42% aktīvo sastāvdaļu daudzumu padara to par efektīvāko serumu tirgū. Tam ir spēcīga pretnovecošanās un intensīvas mitrināšanas iedarbība, kas piemērota pat vissausākajai ādai.

Unikāla 4 veidu hialuronskābju kombinācija ļauj nodrošināt spēcīgu un ilgstošu mitrināšanu dziļi ādas slāņos. Serums uz 10% sastāv no vielām, kas tiek atzītas visā pasaulē, pateicoties to grumbu mazināšanas efektam. Turklāt serums satur sastāvdaļu-supervaroni niacinamīdu, kas nomierina apsārtušu un jutīgu ādu. Tā aktīvā iedarbība balina pigmentāciju un tumšos plankumus.

Sastāvā ir arī vairāki spēcīgi antioksidanti, piemēram, ferulīnskābe un purpursarkanās pērles ar E vitamīnu, kas nodrošinās intensīvu un ilgstošu mitrināšanu, stingrāku ādu un veselīgu mirdzumu. 

Kad lieto serumu, uzliec to uz pirkstu galiem, tad viegli uzklāj uz sejas un ar augšupejošām kustībām viegli iemasē. 

Ame Pure Hydro Elixir Mist (Sejas kopšanas komplekts)

Ame Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit (Mikroadatu terapijas komplekts)

Ame Pure CIT Face Roller 0,5mm (Mikroadatu terapijas ierīce)

ÂME PURE komanda saprot, cik svarīgi ir justies harmonijā ar savu ādu. Kopā mums izdosies!

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv