foto: Keith Mayhew / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Deividu Bekhemu nokaitinājuši vedeklas un dēla Bruklina komentāri par viņa sievu Viktoriju
Deivids un Viktorija Bekhemi ar vecāko dēlu Bruklinu Bekhemu.
Attiecības
2022. gada 4. oktobris, 07:01

Deividu Bekhemu nokaitinājuši vedeklas un dēla Bruklina komentāri par viņa sievu Viktoriju

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka bijušais futbolists Deivids Bekhems nostrostējis dēlu Bruklinu par to, ka viņš un viņa sieva Nikola Pelca publiski sākuši iztirzāt viņu ģimenes lietas. Deivids pat vedeklu salīdzinājis ar kādu ļoti labi zināmu britu karaļnama pārstāvi…

Nesen notikušajā intervijā Pelca pastāstījusi par nesaprašanos ar vīramāti Viktoriju Bekhemu un atzinusi, ka slavenā modes dizainere viņu aizēnojusi kāzu kleitas darināšanas laikā.

Kāds avots portālam “The Blast” atklājis, ka Pelcas intervija aizkaitinājusi Deividu, kuru pārņēmusi sajūta, ka pāris “publiski mazgājis ģimenes netīro veļu”. Ģimenes draugi arīdzan atklājuši, ka Bekhemi privātā lokā salīdzina savu ģimenes drāmu ar britu karaliskās ģimenes drāmu un uzskata Pelcu par problemātisku, pielīdzinot viņu hercogienei Meganai Mārklai.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

Tiek ziņots, ka Deividam bijusi skarba vārdu pārmaiņa ar dēlu, jo viņš cenšas pasargāt Viktoriju, kuru ļoti sāpina Bruklina pieaugošā attālināšanās no ģimenes kopš viņa apprecēšanās ar Nikolu Pelcu. Ģimenes spriedze pirmo reizi kļuva acīmredzama Nikolas un Bruklinas kāzās aprīlī, kur pāris lielāko daļu svētku laika ignorēja līgavaiņa ģimeni.

Kā teikts “Daily Mail” ziņojumā, Deivids bijis ļoti nikns un pateicis dēlam visu, ko domā par radušos situāciju. Tēvs un dēls parasti ir ļoti tuvi, tāpēc nesenais skandāls ir apliecinājums tam, ka ģimenes drāma ir patiešām saasinājusies. Kāds avots izdevumam atklājis, ka Deivids ar Bruklinu runājis par Pelcas neseno interviju žurnālam “Grazia”.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon

Vārdā nenosauktais paziņa izteicies: “Man saka, ka Bekhems pagājušajā nedēļā “nolasīja morāli” Bruklinam, sakot viņam – “Mēs šajā ģimenē tā nedarām.” Es nedomāju, ka Deivids jebkad ir zaudējis savaldību pret Bruklinu, vai viņam bijis iemesls skarbi ar viņu runāt, taču tagad tas beidzot ir noticis.”

Informācijas avots turpināja: “Deivids teica: “Mēs tā nedarām savā ģimenē – un tu zini, ka mēs tā nedarām.”” Leģendārais futbolists savam vecākajam dēlam arī teicis: “Kas notiks tālāk, tas ir jūsu ziņā”, bet ģimenei jau ir gana – “šai drāmai ir jāpieliek punkts”.  

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon

Šis retais tēva un dēla konflikts ir rezultāts Bruklina sievas Nikolas sniegtajai intervijai, kuras laikā viņa komentēja baumas par savām nesaskaņām ar Viktoriju. Jaunā aktrise atklāja, ka spriedze starp viņu un sievasmāti radusies tāpēc, ka Viktorija viņu it kā aizēnojusi kāzu kleitas tapšanas laikā.

Paziņa norādījis, ka šī intervija izprovocējusi Deividu. Viņš sacīja: “Deivids bija patiesi sašutis par “Grazia” interviju, jo viņam šķita, ka tā ir publiska ģimenes netīrās veļas mazgāšana. Viņš teica, ka arī [Bruklina brāļi] Romeo un Krūzs jūtas sāpināti. Tas droši vien bija šoks, jo Deivids nekad nav darījis neko citu kā vien stāstījis Bruklinam, cik ļoti viņš viņu dievina.”

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon

Ģimenes draugi sarunā arī ar “Daily Mail” pastāstījuši, ka Bekhemi privāti apsprieduši šo drāmu un salīdzinājuši savu situāciju ar britu karaliskās ģimenes drāmu par princi Hariju un hercogieni Meganu Mārklu. Tiek ziņots, ka šajā ģimenē par radušos drāmu vaino Nikolu Pelcu, līdzīgi kā daudzi briti vaino Meganu Mārklu.

Viktorija Bekhema ar bērniem

gallery icon

Viktorija Bekhema ar vīru Deividu un dēlu Bruklinu Ņujorkā

gallery icon