Skaistums
2022. gada 15. septembris, 14:17

Testējam Kinetics 2022. gada rudens kolekciju “Soul treat”

Reklāmas projekts

Pateicoties toņu variācijām, starp 8 jaunās kolekcijas nagu lakām sev piemērotāko šim rudenim spēs atrast ikviens.

Turklāt tās visas ir pateicīgas kombinēšanai vienai ar otru un pie dažādiem tērpiem. Nagu laku toņi piestāvēs gan spilgtākiem un ekscentriskākiem stiliem, gan mierīgākiem un vienkāršākiem stiliem.

Kinetics SolarGel ir profesionāla nagu laika ar želejlakas izskatu, kas nav jāžāvē speciālajā UV/LED lampā, tāpēc ir ērta un piemērota lietošanai katram, jo klājas un nožūst kā parastā nagu laka. Turklāt nagu laka ir noturīga līdz pat 10 dienām. Manikīrs vai pedikīrs mājas apstākļos ar profesionālu gala rezultātu ir paveicams ikvienam. Maksimālam efektam pirms lakas uzklāšanas nagu ieteicams pārklāt ar stiprinošu līdzekli, savukārt virs lakas uzklāt caurspīdīgās lakas kārtu, kas būs kā papildu palīgs nagu lakas noturībai un piešķirs želejlakām raksturīgo spīdumu.

#541 GINGER HINT

Šis tonis veidots brūnajai, oranžajai un ķieģelsarkanajai krāsai savā starpā mijoties, un tas, kā apgalvo ražotājs, ieskicē visas rudens kolekcijas raksturu.

To noteikti varētu dēvēt arī par klasisku rudens toni, kurš redzams gan koku lapās, gan tikai šim gadalaikam raksturīgajos saulrietos. Šī laka jāklāj vismaz divās kārtās, lai tonis būtu vienmērīgs un cauri nespīdētu naga virskārta, savukārt klāta trīs kārtās krāsa būs dziļāka un pilnīgāka, tā radot vēl “garšīgāku” kopskatu.

#542 NEW BREATH

Dūmakaini baltais tonis šajā kolekcijā ir kā silts atgādinājums par aizvadīto vasaru. Ļoti delikāts un vienkāršs savā burvībā, tas labi izskatīsies kā pie iesauļotas, tā arī uz aristokrātiski gaišas roku ādas. Šīs krāsas uzklāšanā, kā allaž ar baltajiem un gaišajiem toņiem, jāapbruņojas ar pacietību - trīs plānas kārtas būs nepieciešamas garantēti, lai sasniegtu maksimāli vienmērīgas krāsas efektu

#543 FADE JADE

Šis pelēkzaļais tonis pirmajā acu uzmetienā var šķist pavisam necils, taču, uzklāts uz nagiem, tas iegūst raksturu - dziļš, dūmakains, noslēpumains un nokrāsām bagāts. Gluži tāpat kā nefrīta akmens, kā vārdā nosaukts šis tonis.

Pateicoties plūstošajai nagu lakas konsistencei un pārdomāti izveidotajai otiņai, šī laka ir ļoti viegli uzklājama uz nagiem. Tā būs labs akcents baltam, pelēkam un melnam apģērbam.

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

#544 SOUL TREAT

Šī nagu laka pilnīgi noteikti ir kolekcijas spilgtākais gabaliņš, ne velti tās vārdā nodēvēta arī visa kolekcija.

Krāsa ar savu aristokrātiskumu ļoti piestāv rudenim - gadalaikam, kurā baudām zeltainās kļavu lapas un pilnbriedu dabā. Nagu laka, kā tas allaž ir ar toņiem, kuros iestrādāti spīdumi, ir ļoti viegli uzklājama un sniedz izdošanās garantu arī tām dāmām, kuras nagu lakošanu līdz šim labprātāk uzticējušas meistaram. Iespējams, pateicoties krāsas īpašībām, tā no visām kolekcijas lakām ir bijusi visnoturīgākā.

#545 HARMONY

Uzklāts uz nagiem, šis pelēki violetais tonis būs kā atgādinājums par vasaru, bezrūpību un ceriņziediem, taču vienlaikus tas lieliski papildinās rudens apģērbu kombinācijas. Kā vēsta tā nosaukums, laka harmoniski spēs saspēlēties gan klasiskos tēlos, gan arī piešķirt savu īpašo noti ekscentriskākos salikumos. Tā kā tonis ir gaišs, tad laku maksimāli izteiksmīgam efektam būs jāklāj vismaz divas reizes, papildinot ar caurspīdīgo virskārtu, tā radot gan želejlakai raksturīgo virskārtu, gan arī paildzinot lakas noturību.

#546 CHERRY RIPE

Šo no visas kolekcijas toņiem noteikti varētu raksturot kā visnoslēpumaināko - brūnais un tumši sarkanais ir savijies un veido ķiršu sarakano krāsu, kas jo īpaši piestāvēs un vienlaikus vēl vairāk paspilgtinās nobriedušas un par sevi pārliecinātas nēsātājas tēlu.

Nagu laka ir krēmīgas konsistences, un tās krāsa ir ļoti piesātināta. Pietiks ar divām lakas kārtām, lai cauri nespīdētu naga dabīgais tonis. Ieteicams papildināt to ar caurspīdīgo želejlakas kārtu, lai nagu lakai piešķirtu mirdzošu spīdumu, kā arī nodrošinātu ilgāku nagu lakas noturību.

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

Kinetics SolarGel Professional Nail Polish (Nagu laka ar želejlakas efektu)

#547 BEAT OF BEET

Kā aprakstā trāpīgi min Kinetics, šis tumši violetais tonis ir nomierinošs un vienlaikus noslēpumains, maģisks, rada fantāzijas un veicina domas par garīgo izaugsmi. Var piebilst, ka tam piemīt arī majestātiskums un bagātība - kā apliecinājums tam ir līdzība ar tādām rudens veltēm kā biešu saknes, tumšās plūmes un dālijas.

Lakas tonis ir ļoti intensīvs un piesātināts. Pateicoties pārdomāti izstrādātajai nagu lakas otiņai un sariņiem, to ir viegli uzklāt uz nagiem pat tad, ja roka manikīram nav ietrenēta.

#548 OAK SOAK

Šis brūnais ozola tonis ārēji var šķist necils, un sava dūmakainuma dēļ tas ļoti iespējams nebūtu pirmā izvēle no visas rudens kolekcijas, taču, uzklāts uz nagiem, tas iegūst pavisam citu, daudz izteiksmīgāku nokrāsu, nekā tā redzama uz iepakojuma pudelītes.

Ļoti dziļš un pamanāms brūnās krāsas tonis, kas savas klasikas dēļ būs pateicīgs kombinēšanā gan ar citas krāsas nagu lakām, gan arī dažādiem apģērbu komplektiem.

Kinetics AHA Cuticle Off (Kutikulas noņēmējs)

Kinetics Nano Green Shark (Stiprinātājs bojātiem nagiem)

Kinetics SolarGel Top Coat (Nagu lakas pārklājums ar želejas lakas efektu)

Kinetics Miss Rhion Professional Nail File (Nagu vīle mīkstiem un bojātiem nagiem)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv