Skaistums
2022. gada 7. septembris, 17:09

Iepazīstinām ar ultra - jauno MCM parfimērijas ūdeni

Reklāmas projekts

MCM ULTRA, apvienojot izcilu meistarību un jaunās tehnoloģijas, paplašina robežas un atmodina sajūtas.

Modernā MCM sieviete atsakās ievērot iepriekš pieņemtos priekšstatus vai noteikumus. MCM ULTRA aicina visas sievietes pieņemt savu individualitāti un dzīves ritmu, iedrošinot ticēt, ka viss ir iespējams. Mūsdienīgais aromāts iedvesmo optimistisku attieksmi un pārliecību dzīvot brīvi un radoši.

MCM ULTRA reklāmas kampaņa tika filmēta Berlīnē, un tās darbība norisinās šķietami bezgalīgā telpā, kas pilnībā ir veidota no zeltītiem spoguļiem. MCM vedina cauri siltai, izteikti greznai gaismai, lai atklātu ULTRA pudeli, iemūžinot augstākās klases, jutekliskā mirdzuma un greznuma sajūtu, kas raksturo ULTRA. 

“Aromāta radīšana mani tiešām aizrauj. Tā ir pilnīgi atšķirīga pieeja kā nekā modes kolekcijai, taču tās garam ir jābūt saskaņotam. Ar ULTRA vēlējos iemūžināt 21. gadsimta pasaules sievietes šarmu, kaisli un spēku. Pēc mūsu pirmā abiem dzimumiem paredzētā aromāta šis ir mūsdienu sievišķības cildinājums,” saka Dirks Šēnbergers (Dirk Schönberger), MCM globālais zīmola vadītājs.

MCM ULTRA atklājas ar sulīgu upeņu aromātu. Sulīgais rožābolu un dabiskais itāļu bergamotes aromāts apvienojas ar pikanti saldo rozā piparu noti. Tuberozes un jasmīna aromāts piešķir krēmīgu jauneklīgu ziedu pieskaņu.

Pamatnotīs ciedru koks, tonka un sūnas saplūst kopā, lai radītu ultramodernu aromātu, kas ir papildināts ar atkarību izraisošo zeltaino dzintaru.

Neaizmirstamā aromāta autors ir slavenais parfimērs Franks Foelkls (Frank Voelkl). “Sulīgs jasmīna un tuberozes ziedu aromāts kontrastē ar Fougère elementiem, piemēram, tonku un sūnu aromātu, kas ir apvienoti ar nolūku panākt smalku līdzsvaru, lai radītu nevainojamu, dzīvesprieka pilnu sievišķību,” saka Foelkls.

MCM ULTRA vegāniskais sastāvs ir veidots saskaņā ar zaļās ķīmijas principiem ‒ 74% sastāvdaļu ir bioloģiski noārdāmas ‒ un satur arī 79% atbildīgi iegūtu Naturals TogetherTM sastāvdaļu, kas sniedz pozitīvu sociālo ietekmi vietējām kopienām visā pasaulē.

Galvenās sastāvdaļas

ROZĀ PIPARS

Iegūts, izmantojot vienu no modernākajām un ilgtspējīgākajām ekstrakcijas tehnoloģijām nozarē, lai saglabātu dabisko, pikanto un svaigo aromāta profilu.

TUBEROZE

Īpaša dabisko un sintētisko tuberozes elementu kopīgā iegūšana piešķir smaržām svaigu ziedu aromātu.

CIEDRA KOKS

Ilgtspējīgi iegūts sadarbībā ar vietējiem lauksaimniekiem, tas piešķir aromātam dinamisku koksnes noti.

MCM Ultra Set'22 (Aromāta komplekts sievietei)

MCM Ultra (Parfimērijas ūdens sievietei)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv.