Attiecības
2022. gada 7. septembris, 15:07

Cik sarežģīts ir sekss lidmašīnas tualetē? Stāsta bijusī stjuarte

Jauns.lv

Sekss lidmašīnas tualetē ne vienam vien pārgalvīgam pārim ir dzīves laikā īstenojamo piedzīvojumu sarakstā. Lieki teikt, ka par to nebūt nav sajūsmā avio sabiedrības, kuras šo savulaik modīgo tendenci centās apkarot visiem iespējamiem līdzekļiem.

Bet vai mūsdienās joprojām ir pārīši, kas gatavi riskēt ar lidošanas aizliegumu, lai tikai piedzīvotu šādas ekstrēmas sajūtas? Un vai ieguvums tiešām atsver risku?

Populārā matu meistare un stiliste Kristīne Laizāne savulaik strādājusi par stjuarti un piedzīvojusi nevienu vien kuriozu situāciju. Sarunā ar Valdi Melderi raidījumā “Kad viņas satiekas,” viņa atklāj pikantu stāstu par kādu pārīti, kurš tiešām bija nolēmis ļauties mīlas priekiem augstu virs mākoņiem.

“Uz labierīcībām bija izveidojusies gara rinda, cilvēki sāka protestēt, un mēs gājām pārbaudīt, kas noticis. Klauvējām, aiz durvīm bija dzirdamas dīvainas skaņas. Atverot durvis, kļuva skaidrs, kas un kā .. Tās kabīnes ir tik šauras, ka viņi pat nevarēja normāli apgriezties un iznākt ārā, par apģērbšanos nemaz nerunājot. Mēs aizlikām priekšā aizkariņus, lai viņi var uzvilkt drēbes. Pasažieri aplaudēja, visiem bija jautri .. bet viņiem .. manuprāt, tas bija briesmīgi.”

Ja vēlaties uzzināt sīkākas šī pikantā notikuma detaļas, noskatieties šo video! Ko līdzīgu atkārtot gan labāk nevajag!