foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Samanta Tīna par vēlmi būt uz žurnāla vāka un slavu: “Kosmoss mani uzklausīja pēc pilnas programmas”
Samanta Tīna atklāj, ka jau bērnudārza vecumā zinājusi - viņa būs dziedātāja, par kuru raksta glancētie žurnāli.
Dzīvesstils
2022. gada 12. augusts, 09:40

Samanta Tīna par vēlmi būt uz žurnāla vāka un slavu: “Kosmoss mani uzklausīja pēc pilnas programmas”

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna ir viena no tām, kas bērnībā sapņojusi nokļūt uz žurnāla vāka un pat zinājusi, ka nākotnē kļūs par dziedātāju. Jaunākajā “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” sarunā ar Jāni Šipkēvicu viņa stāsta par atpazīstamības abām pusēm, īpaši uzsverot, sapnis par būšanu žurnālu lappusēs piepildījies, taču līdz ar to arī otra puse – ne vienmēr vari ietekmēt to, ko par tevi uzraksta.

Intervijā Tīna atklāj, ka mazā vecumā skatījusies dažādus žurnālus un domājusi, vai kādreiz būs tā, ka viņa nokļūs uz kāda no žurnālu vākiem? “Tas būtu tik forši. Es zināju, ka es gribu būt dziedātāja,” viņa stāsta. Taujāta par to, kādā vecumā jau zinājusi, ka kļūs par vokālisti, viņa norāda, ka tas jau noticis bērnudārzā: “Skatījos uz žurnālu vākiem un šķirstīju. Un tad es mēģināju tā iedomāties, ka es neviļus viņus šķirstu un pēkšņi – kas tad šeit? Tā taču ir Samanta! Tāpēc saka kādreiz - esi uzmanīgs, par ko tu sapņo, jo tas var piepildīties.”

Tomēr, kā atzīst dziedātāja, visam ir arī otra medaļas puse jeb lietas, ko dažreiz nav iespējams ietekmēt. “Šie žurnāli piepildījās. Es esmu bijusi gan uz vākiem, gan žurnāla lappusēs. Bet ir bijusi arī medaļas otra puse - ka tu īsti nevari ietekmēt, ko par tevi uzraksta,” atzīst Tīna, “Un tu varbūt neesi vienisprātis.”

Dziedātāja dalās, ka pēc šāda raksta izlasīšanās gadījies saņemt satrauktu zvanu no mammas: “Tad mamma zvana: “Ārprāts, ārprāts, es žurnālā lasīju to un to, vai tā ir?” Tad ir: “Mamm, nu, nesatraucies, nav tā.” Šī ir tā otra puse. Kad es vēlējos, ļoti sapņoju un sūtīju ziņas kosmosam, es par šīm lietām nezināju. Kosmoss mani uzklausīja pēc pilnas programmas.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari klausīties šeit:

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100