Lelde un Aivis Ceriņi: "Neesam pārstājuši būvēt savus kopīgos sapņus"
Attiecības
2022. gada 5. augusts, 08:00

Lelde un Aivis Ceriņi: "Neesam pārstājuši būvēt savus kopīgos sapņus"

Jauns.lv

Lelde Ceriņa (30), TV raidījumu un pasākumu vadītāja. Aivis Ceriņš ( 33), TV raidījumu un pasākumu vadītājs. Abi kopā ir vecāki Adelei (2,7 gadi) un Francim (11 mēneši). Mazliet pārfrāzējot: tik jauni, bet jau pieteikušies pāru terapijai.

“Pēdējo divu gadu laikā mūsu strīdi ir kļuvuši mazāk racionāli, vairāk emocijās balstīti. Bet pat dusmu karstumā cenšos atcerēties, ka šīs sakāpinātās emocijas patiesībā norāda uz mūsu vērtībām. Tās ir vajadzības, kuras nav piepildītas,” intervijā saka Lelde, un atzīst, ka vienmēr neizdodas vienam otru strīda karstumā sadzirdēt. “Vērtīgi tomēr ir tas, ka mēs izrunājam visu, kas sasāpējis. Nepaturam sevī,” bilst Aivis. Pāris nav pārstājis būvēt savus kopīgos sapņus un atbalstīt viens otru. “Mērķis ir viens – būt piepildošās partnerattiecībās, tomēr gadās, ka runājam katrs savā valodā. Esam pieteikušies pāru terapijai. Mūsu draugu lokā tā ir kļuvusi par ierastu praksi, un, mūsuprāt, tā ir tikai normāla atbildības uzņemšanās par attiecību kvalitāti,” turpinot vīra domu, saka Lelde.

Žurnāla OK! desmit gadu jubilejas numurā pāris atklāti stāsta par izaicinājumiem partnerattiecībās un dalās pārdomās jauno pasaules kārtību pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā.

Vēl žurnālā:

  • Aktrise, kuras atslēgas vārds ir “vieglums”. Ekskluzīva intervija ar Ingeborgu Dapkūnaiti. Ārzemnieces jau kopš laika gala ir Ingeborgas Dapkūnaites specialitāte kino lauciņā. Rietumos – kā likums – austrumeiropietes, krievietes. Viena no viņas iespaidīgākajām lomām, ko pēdējos gados varējuši novērtēt Latvijas skatītāji, ir Krievijas diplomāte Irina Sidorova šobrīd tik aktuālajā norvēģu seriālā – politiskajā trillerī Okupācija, kura idejas autors ir Jū Nesbē (2015–2020, straumējams arī platformā Netflix). Savukārt Krievijā viņu vienmēr uztvēruši kā ārzemnieci arī pašu. Sieviete bez pases, bez pagātnes, bez vecuma. Ne jau tikai nelielā baltiešu akcenta dēļ – tāds jūtams, kad Ingeborga runā gan krieviski, gan angliski, – šķiet, ka viņa vienkārši pārstāv to sieviešu tipu, kas visur un vienmēr ir kosmopolītisks, internacionāls, precīzai definīcijai nepakļaujams. Tādas slaidas, smaidošas gaišmates, kas bezrūpīgi šķir sev ceļu pūlī ar divriteni, var satikt tiklab Jūrmalas pludmalē, kā Parīzē, Luksemburgas dārzā... 
  • Dažādu brīvību bruņinieks Ralfs Eilands. Mūziķis dzīvo pēc kaķa ētikas kodeksa, tādēļ ar attiecībām ejot kā pa kalniem. Iespējams, šī iemesla dēļ viņš reizēm nav ērts pat saviem draugiem, lai gan ir atvērts un ļoti empātisks cilvēks. Mākslinieks nedrīkstot būt kā Cēzara salāti, kas garšo visiem, un pēdējā laikā Ralfs izaicina – organizē mītiņu Ukrainas atbalstam, gājienu par okupācijas pieminekļa nojaukšanu, iestājas par viendzimuma pāru tiesībām. Vēl kāds jaunums – viņš dzied Ūdrīša dziesmas grupā The Hobos. 
  • Pirms desmit gadiem, kad iznāca pirmais žurnāla OK! numurs, tajā varēja lasīt sarunu ar Prāta Vētru, kuras virsraksts bija Klusā daba ar vētru (atmiņas, kas aizkustina). Pa šo laiku piedzīvots daudz neaizmirstama gan grupas dalībnieku personīgajā, gan radošajā dzīvē. Lūk, Prāta Vētras dalībnieku pēdējo desmit gadu zīmīgākās atmiņas.
  • Viņa tiešām jau jaunībā nodomāja, ka grib kļūt par slavenību. Tagad ar vīra – sportista un šovmeņa Kaspara Kambalas – palīdzību tas ir piepildījies. Interesanti, ka viņas permanentais stāvoklis tomēr vienalga ir justies vientuļai. Viņai nav draudzeņu, kurām uz pleca izraudāties – arī tam viņai ir vīra plecs. Un viņš tiešām sēžot, klausoties. Olga Kambala ir pilnīgi svaiga jaunpienācēja Latvijas šovbiznesā. Un pati joprojām daudzus no tā nemaz nepazīst.
  • Edītes Piafas “mantinieces” noslēpums. Iedvesmojoša saruna ar franču dziedātāju Natāliju Lermitu. Katram dzīvē ir paredzēta sava loma. Tomēr dažiem tā dāvā iespēju nodzīvot ne tikai savu dzīvi. Vai dziedātāja un aktrise Natālija Lermita to nojauta, kad bērnībā pirmo reizi kāpa uz skatuves, lai dziedātu kopā ar tēva orķestri?
  • Toms Henkss. Biogrāfija kā Pelnrušķītes tipa pasakās un lāga puiša „lāsts”. Divas Oskara balvas, vēl četras nominācijas, vairāk nekā 90 lomas kinofilmās – tāds īsumā ir aktiera Toma Henksa karjeras apraksts. Aiz sausās statistikas slēpjas pavisam vienkāršs cilvēks, kuram izdevies izvairīties no zvaigžņu slimības un skandāliem, kas parasti pavada tāda mēroga zvaigznes.
  • Nudien komiķe bez bremzēm! Holivudas nestandarts Rebela Vilsone. Viņa pārstāv to komiķu līgu, kuras maskulīnajā Olimpā valda Bens Stillers, Vils Farels un Saša Barons Koens, un apzinās, ka nedrīkst būt pārāk laba, lai neaizēnotu vīriešus. Šogad par Rebelu Vilsoni runā īpaši daudz – gan par viņas svara radikālajām pārmaiņām, gan privāto dzīvi, kurā nu liela loma ir latvietei Ramonai Agrumai.
  • Annija Kļaviņa ratiņkrēslā nonāca astoņpadsmit gadu vecumā. Pieņemt notikušo nebija viegli, taču Annija nepadevās. Šo deviņu gadu laikā uzlabojusies gan sabiedrības attieksme pret cilvēkiem ar kustību traucējumiem, gan infrastruktūra, taču mums vēl ir, kur augt. „Es sapņoju kādu dienu pamosties pasaulē, kurā man nebūs jāsatraucas par ierobežojumiem manu fizisko īpatnību dēļ,” viņa saka.
  • TV raidījuma Māmiņu klubs vadītāja un Instagram satura veidotāja Kristīne Beitika (@kristine_beit) atklāti dalās savās izjūtās, kļūstot par mammu, un ļauj ieskatīties savā aizvadītā gada dienasgrāmatā. Viņas meitiņai Elizabetei augustā aprit gads. Kāds bijis šis laiks?
  • Kā uzlabot dzīves kvalitāti un parūpēties par veselību ilgtermiņā? Konsultē sporta zinātņu doktore un sertificēta fitnesa trenere Aleksandra Ķeizāne.
  • Interjera dizaineres Indras Ingersones idejas skaistiem dārza svētkiem.
  • Ceļojums uz Armēniju. Kaukāza varenība, dabas daudzveidība, iespaidīgs kultūras un vēstures mantojums, sirsnīgi cilvēki un nepārspējami garšīgs ēdiens.
  • Vieglu un gaisīgu jubilejas kūku gatavo aktrise Laura Siliņa.
  • Slavenības un viņu modes zīmoli.
  • Tērpi un aksesuāri vasaras ballītei.
  • Efektīva ķermeņa skulpturēšana jeb ko jaunu piedāvā skaistumkopšanas saloni? Ir procedūras, kas aizstāj ķirurģisku iejaukšanos!