foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem.
Siguldā pazudusi piecus gadus veca meitenīte
Bērni
2022. gada 26. jūnijs, 18:45

Siguldā pazudusi piecus gadus veca meitenīte

Jauns.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis meklē bezvēsts pazudušu piecus gadus vecu meitenīti Evitu, informē policijā.

Bērns šodien, 26. jūnijā, ap pulksten 14.00 pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē (Peldu iela), un līdz šim brīdim nav atradies.

Šobrīd notiek meklēšanas pasākumi, notikuma vietā strādā Valsts policija, Pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Policija koordinē meklēšanas darbības, tostarp brīvprātīgo iesaisti un jau ir nokomplektētas vairākas meklētāju grupas, tādēļ policija informē, ka patlaban plašāka brīvprātīgo iesaiste nav nepieciešama. Rūpēs par brīvprātīgo drošību, policija aicina iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus un uzticēties profesionāļiem.

foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem.

Meitenes pazīmes: augums 120-130 cm, gaiši mati ar čolku, bija ģērbusies sarkanā peldkostīmā – priekšā dzeltenas krāsas iedaļas, uz muguras dzeltens ar zilu apļveida zīmējums.

Valsts policija aicina aplūkot meitenītes attēlu un atsaukties ikvienu, kurš redzējis meiteni un zina viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67950402 vai 110.