Attiecības
2022. gada 21. jūnijs, 06:45

Ilze Auzere iziet sabiedrībā ar jaunu draugu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Finansiste un kulinārijas eksperte Ilze Auzere (70) pagājušajā nedēļā Dzintaru koncertzālē izcilā pedagoga un kordiriģenta Jāņa Erenštreita 80 gadu jubilejas koncertā uzmanību piesaistīja, ierazdamās kopā ar gados jaunāku pavadoni. Gada sākumā viņi abi manīti, kopā ejot arī uz Operu.

Publika dodas uz Jāņa Erenštreita 80. jubilejai veltīto lielkoncertu Dzintaru koncertzālē

17. jūlijā Dzintaru koncertzālē izskanēja “Rīgas Festivāla” centrālais notikums - izcilā latviešu diriģenta un pedagoga Jāņa Erenštreita 80 gadu jubilejas ...

gallery icon

Šī gada sākumā Ilze paziņoja, ka sešus gadus pēc oficiālās šķiršanās no kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna atvadījusies no eksvīra uzvārda un atgriezusies meitas uzvārdā.

Nu jau vairāk nekā pusgadu viņa ir Ilze Auzere. Interesanti, ka līdz ar vēsti par izmaiņām dokumentos Ilzei dzīvē parādījās arī kāds par pašu jaunāks vīrietis, kurš dāmu pavada uz nozīmīgiem pasākumiem. Pavadoņa vārdu un nodarbošanos Ilze Auzere gan neatklāj, skaidrodama, ka privāto dzīvi nevēlas komentēt.

Tikmēr Ilzes šķirtais vīrs Jānis Jurkāns pēc sava Liepupes lauku īpašuma pārdošanas jau vairākus gadus dzīvo Spānijā un aizvien ir kopā ar savu draudzeni pedagoģi Lindu Apsi, kura plašu atpazīstamību un atzinību guva, sarakstot grāmatu par izcilā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa dzīvi.

Grāmatas "De Profundis. Mārtiņš Rītiņš" prezentācija

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!