Cita pasaule
2022. gada 15. jūnijs, 11:58

Nosauktas piecas zodiaka zīmes, kurām ir tendence uz lieko svaru

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši piecas zodiaka zīmes, kuru pārstāvji dzīvo pastāvīgā cīņā ar lieko svaru un nespēj no tā atbrīvoties. 

Un cēlonis tam ir vienkāršs - ķermeņa uzbūvi ietekmē ne tikai ģenētika un dzīves ritms, bet arī zvaigznes, raksta Unian.net.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji mīl garšīgi paēst un nekad neliedz sev šo prieku. Viņi gan dzīvo nemitīgos mēģinājumos sportot, taču motivācija ātri izgaist.

Lauva

Lauviņas ir tās zodiaka zīmes, kuras apēd savu stresu. Šis paradums negatīvi ietekmē ne tikai figūru, bet arī veselību. Tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir problēmas ar kuņģi un zarnu traktu.

Vēzis

Vēžiem patīk gatavot ēst un cienāt visus ar saviem kulinārijas šedevriem. Pīrādziņi, kūkas, picas un citi neticami gardi ēdieni viegli nogulsnējas uz gurniem, tāpēc Vēzīši bieži kļūst par regulāriem fitnesa klubu klientiem.

Strēlnieks

Strēlnieki zina, kā ātri zaudēt svaru. Tāpēc viņi var vai nu iegūt pāris liekos kilogramus, vai arī tos nomest. Šajā zīmē dzimušajiem gan ir viens ļoti slikts ieradums – "apēst" stresu, mielojoties ar saldumiem. No šī niķa gan jātiek vaļā jau sākuma stadijā, lai vēlāk nebūtu jācīnās ar aptaukošanos.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji ir tik ļoti iegrimuši darbos, ka reizēm pat neatrod laiku kārtīgi paēst. Un, pārtiekot no bulciņām un sausajām uzkodām, acīmredzami nav iespējams saglabāt lapsenes vidukli un veselīgu ādu, tāpēc tauku slānītis aug.