foto: Shutterstock
Neuzticamākie draugi pēc zodiaka zīmes: ārkārtīgi liels risks, ka nodos un sāpinās
Cita pasaule
2022. gada 10. maijs, 11:00

Neuzticamākie draugi pēc zodiaka zīmes: ārkārtīgi liels risks, ka nodos un sāpinās

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurās dzimušie cilvēki nav īpaši labi draugi. Viņi ir tendēti uz meliem, nodevību, tenkošanu aiz muguras un citām ne pārāk "draudzīgām" darbībām.

Dvīņi

Pati zīme vēsta, ka šiem cilvēkiem ir divas sejas, un viņi paši izvēlas, kad un kuru rādīt. Dvīņi mēdz meklēt ieguvumus saziņā ar draugiem. Viņi, kā likums, īsti nevienam neatveras, bet cenšas parādīt "īsto" pusi. Ar šādiem cilvēkiem jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ​​viņiem ir nosliece uz meliem un nodevību.

Lauva

Lauvas ir ļoti narcistiska zodiaka zīme. Neatkarīgi no tā, cik tuvas attiecības jums ir, viņi vienalga vispirms domās tikai par sevi. Protams, jūs varat mēģināt Lauvām atgādināt, ka ir jānovērtē un jāciena apkārtējie cilvēki, taču, visticamāk, viņi jūs nesapratīs.

Svari

Ir ārkārtīgi grūti draudzēties ar tiem, kas dzimuši Svaru zīmē. Viņi bieži izrāda savu agresiju, izgāž savu neapmierinātību un slikto garastāvokli uz citiem, un, ja kaut kas nenotiek pēc viņu plāna, viņi var apvainoties un sākt vīt intrigas. Protams, tas neattiecas uz visiem Svariem, taču viņi uz to ir ļoti tendēti.

Strēlnieks

Cilvēki, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, ir ļoti ātras dabas un jūtīgi. Dažreiz viņus var aizvainot pat sīkumi, tāpēc draugiem ir ārkārtīgi grūti būt kopā ar viņiem. Neskatoties uz viņu godīgumu un uzticību, Strēlnieki var viegli pamest savus tuvos cilvēkus, ja tie neatzīst viņu pārākumu. Un šajā zīmē dzimušie ir nepārspējami egoisti.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji ir vieni no viltīgākajiem cilvēkiem. Zivis mēdz mānīties pat par sīkumiem, argumentējot to ar "baltajiem meliem". Tāpēc, ja esat ciešā kontaktā ar viņiem, astrologi iesaka būt ārkārtīgi uzmanīgiem un viņu vārdus vērtēt ar īpašu piesardzību, raksta Unian.net.