Skaistums
2022. gada 9. maijs, 12:23

Nikolas Kidmenas jaunākās fotogrāfijas mulsina fanus: kas ir noticis ar Holivudas zvaigznes seju?

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Nikola Kidmena savā Instagram kontā padalījusies ar fotoattēliem no sava jaunākā projekta vietnē Amazon. Fani ir neizpratnē: publicētajos kadros aktrise nemaz nelīdzinās sev. Tāpēc sākušies minējumi, kas varētu būt noticis ar viņas seju.

54 gadus vecā aktrise šobrīd filmējas "Amazon" seriālā "Expats" un publicētajās fotogrāfijās pozē kopā ar režisori Lulu Vanu. Kidmenas talanta pielūdzēji sūdzas, ka ir grūti pazīt savu iemīļoto kinozvaigzni. Aktrises seja izskatās pietūkusi, āda ļoti savilkta, lai gan fotogrāfijā viņa ir bez meikapa.

Filmzvaigzne vienmēr ir bijusi slavena ar savu perfekto porcelāna ādu. Iespējams, Kidmenai ir veikta plastiskā operācija, lai gan viņa pati vairākkārt uzsvērusi, ka viņas skaistuma noslēpums ir veselīgs dzīvesveids.

foto: Collin Xavier/Image Press Agency/ Vida Press
Filmas 'The Northman' pirmizrādē 2022. gada aprīlī.

"Mans skaistums ir dabisks. Es nesmēķēju, vienmēr lietoju aizsarglīdzekļus pret sauli. Es rūpējos par sevi un cenšos neuztraukties par sīkumiem,” par sava skaistuma noslēpumu aktrise stāstīja 2007. gadā, bet jau 2011. gadā izmēģināja botulīna injekcijas, taču ar rezultātu nebija apmierināta. "Es izmēģināju botoksu, un man ļoti nepatika, kā izskatījās mana seja. Es vairāk to nedarīju un varu atkal pakustināt pieri," pirms vienpadsmit gadiem sacīja Nikola Kidmena.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Nikola Kidmena 2021. gada decembrī.

"Amazon" seriāls "Expats", kurā viņa pašlaik filmējas, stāsta par bagātu emigrantu kopienas ekstravaganto dzīvi.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81