Cita pasaule
2022. gada 6. maijs, 11:32

Darbs pēc zodiaka zīmes: par ko jāstrādā, lai nopelnītu lielu naudu

Jauns.lv

Ideālā gadījumā darbs iepriecina ne vien ar pienācīgu atalgojumu, bet arī sagādā prieku sirdij. Kādu nodarbošanos, pēc zvaigžņu domām, vajadzētu izvēlēties dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem, lai mēs ne tikai kļūtu bagāti, bet arī pilnībā realizētu savu potenciālu?

Auns

Auni ir ļoti strādīgi un izrāda lielu noturību pret stresu. Viņi var veikt jebkuru darbu, kur nepieciešama roku veiklība. Tā var būt celtniecība, remonts, šūšana un daudz kas cits. Turklāt Aunu vēlme tikt galā ar jebkādām grūtībām rada potenciālu viņiem kļūt par izciliem sportistiem, menedžeriem, treneriem un militārpersonām.

Lauva

Lauvas ir dzimuši karjeristi. Viņi ir piemēroti profesijām, kurās var sevi spilgti izrādīt. Lauviņas lieliski jūtas kameru priekšā. Šajā zīmē dzimušajiem ir labs izskats un vajadzīgā harizma, tāpēc aktiermāksla un visas mākslinieciskās nodarbes ir viņu sapņu profesijas. Lauvām labi veiksies arī vadošos amatos.

Strēlnieks

Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, mīl brīvību un lieliski jūtas paši savās aktivitātēs un savā biznesā. Jebkurš sporta veids un profesija, kas prasa skaidru stratēģiju, ir lieliski piemērota Strēlniekam. Viņu spēja motivēt cilvēku masas ļauj ieņemt arī augstus amatus, tāpēc starp Strēlniekiem bieži sastopami politiķi un valstu vadītāji.

Vērsis

Vērsim ir izcilas finanšu un grāmatvedības spējas, kā arī talants izstrādāt stratēģiju. Bieži Vēršu vidū ir baņķieri, tirdzniecības un mārketinga speciālisti. Jāteic, ka Vērsīši ir arī mākslinieciski apdāvināti, tāpēc viņiem padodas interjera dizainera, arhitekta vai aktiera profesija.

Jaunava

Jaunava ir enerģijas, ideju un ambīciju pilna. Šajā zīmē dzimušajiem profesionālā apliecināšanās un darbs ir ļoti svarīgi, tāpēc viņi vienmēr dara visu iespējamo, lai labāk izpildītu sev uzticētos uzdevumus. Šai zīmei piemērots direktora, pārdevēja un vadītāja palīga amats. Starp Jaunavas zīmē dzimušajiem bieži var sastapt ārstus, jo medicīna un talants zinātnē ir viņu stiprās puses.

Mežāzis

Šai zodiaka zīmei patīk būt virsotnē, pastāvīgi kāpjot pa karjeras kāpnēm. Mežāzis ir dzimis līderis, viņš prot vadīt, dot pavēles un uzdevumus. Tāpēc šīs zīmes pārstāvju vidū ir daudz direktoru, vadītāju un menedžeru.

Dvīņi

Dvīņi mīl komunikāciju, apmainīšanos ar domām, viņiem ir rakstīšanas talants. Viņi ir lieliski žurnālisti, rakstnieki un pasniedzēji, bieži vien kļūst par reportieriem vai korespondentiem.

Svari

Svari ir zīme, kam ļoti svarīga ir diplomātijas un taisnīgums. Tiesu sistēma ir vieta, kur bieži strādā daudzi no šajā zīmē dzimušajiem. Likumi un taisnīgums burtiski piesaista Svarus. Taču jāatzīst, ka neparastās radošās spējas liek virzīties arī uz māksliniecisko un muzikālo karjeru. Svari lieliski dzied, dejo, zīmē. Viņi valdzina ar savu harizmu un laipno raksturu.

Ūdensvīrs

Šī ir visneparedzamākā un brīvākā zodiaka zīme. Ūdensvīri bieži var mainīt profesiju, tāpēc dod priekšroku darbam attālināti. Ūdensvīri jūt arī dabisku interesi par zinātni un tehnoloģijām, var ar panākumiem strādāt IT nozarē un izstrādes jomā.

Vēzis

Katrs Vēzis novērtē mieru un necieš nenoteiktību, haosu. Šīs zīmes pārstāvji mīl bērnus, tāpēc savu dzīvi bieži saista ar skolotāja, audzinātāja, aukles profesiju. Vēzīši tāpar arī ir labi klausītāji, spēj iejusties cita cilvēka situācijā un dot sakarīgus padomus, tāpēc viņu vidū bieži sastopami psihologi.

Skorpions

Šī zīme labi sader ar ķīmiju, medicīnu, ķirurģiju, viņi nebaidās, ka ieraudzīs asinis un sajutīs zāļu smaržu. Skorpioni tāpat atradīs sevi arī tādās profesijās kā militārpersona, detektīvs, policijas darbinieks. Šajā zīmē dzimušo vidū ir daudz zinātnieku un profesoru, jo Skorpioniem patīk pētīt, analizēt, atklāt noslēpumus.

Zivis

Zivis ir jūtīgi un mākslinieciski apdāvināti cilvēki. Starp šīs zīmes pārstāvjiem ļoti bieži sastopami dejotāji, mūziķi un dziedātāji. Zivtiņas ir mākslinieciskas dvēseles, tāpēc viņām nevajadzētu saistīt savu dzīvi ar jomu, kurā svarīgi ir fakti, tīrs aprēķins un peļņa. Vissliktākā vieta, kur Zivīm strādāt, ir biroji un finanšu iestādes.