Cita pasaule
2022. gada 3. maijs, 15:49

Ar viņiem ļoti jāuzmanīgi: nosauktas pašas jūtīgākās zodiaka zīmes

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kuras visu ļoti ņem pie sirds. Jebkurš sīkums var viņus aizvainot.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar šiem cilvēkiem jābūt uzmanīgiem, lai nekaitētu viņu smalkajai garīgajai pasaulei, raksta Unian.net.

Zivis

Zivis šajā topā ir pirmajā vietā. Zivtiņas ir radoši, sapņaini cilvēki, kuri atrodas diezgan tālu no realitātes. Rozā poniju pasaulē viņiem klājas viegli, dzīve ir mierīga. Bet, tiklīdz Zivis izkāpj no savas komforta zonas, viņi sāk krist panikā. Šajā zīmē dzimušie pārsvarā nezina, ko darīt ar realitāti. Tas var negatīvi ietekmēt Zivtiņu emocionālo stāvokli līdz tādam līmenim, ka viņi var iekrist ilgstošā depresijā.

Vēzis

Ģimeniskie Vēži ļoti godā tradīcijas, komfortu mājās un savu sirdsmieru. Blakus viņiem ir jābūt personai, kurai šīs vērtības ir tikpat nozīmīgas. Bet, ja blakus Vēžiem ir, piemēram, karstasinīgās Lauvas vai Skorpioni, tad viņu pasaule var sabrukt vienā naktī. Viņi ir ļoti jūtīgi, grūti aizmirst skarbākas vārdu apmaiņas, pēc strīdiem Vēzīšiem ir vajadzīga ilgstoša atgūšanās.

Svari

Svari ir ļoti ambicioza zodiaka zīme, kas pieradusi dzīvot harmonijā ar sevi un pasauli. Bet dažreiz viņi var kļūt apātiski. Šādos brīžos viņi vispār neko negrib. Mīļoto uzdevums ir atbalstīt Svarus grūtos brīžos, un, ja to nevarat, tad labāk Svariņus neaiztikt vispār. Tajā pašā laikā Svari spēj ātri aizrauties, taču ar šādu uzvedību viņi cenšas piesaistīt sev uzmanību.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās