foto: Shutterstock/ Vida Press
Supermodele Džidži Hadida visus savus modes nedēļu ienākumus sola ziedot Ukrainai
Supermodele Džidži Hadida 2022. gada Parīzes modes nedēļā.
Mode
2022. gada 8. marts, 16:47

Supermodele Džidži Hadida visus savus modes nedēļu ienākumus sola ziedot Ukrainai

Jauns.lv

Amerikāņu supermodele Džidži Hadida paziņojusi, ka visus savus "Fashion Week" jeb modes nedēļu ienākumus ziedos palīdzības sniegšanai Ukrainai.

“Iepriekš izveidots "Fashion Month" grafiks nozīmē, ka mēs ar kolēģiem bieži vien prezentējam jaunas modes kolekcijas sirdi plosošā un traumatiskā laikā,” modele raksta vietnē “Instagram” līdzās virknei bilžu no dažādām modes skatēm.

Hadida, kura šobrīd ir viena no pieprasītākajām modelēm modes industrijā, saviem 72 miljoniem sekotāju stāsta, ka, lai gan viņa nespēj kontrolēt savu darba grafiku, viņa ļoti vēlas palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams.

“Sekojot savai draudzenei Mikai Arganarazai, es apņemos ziedot savus 2022. gada rudens modes skašu ienākumus, lai palīdzētu tiem, kas cieš no kara Ukrainā,” raksta modele.

Hadida turpināja, sakot, ka izmantos nopelnītos līdzekļus, lai turpinātu atbalstīt arī palestīniešus, un paziņojuma beigās raksta: “Mūsu acīm un sirdīm jābūt atvērtām visai cilvēciskajai netaisnībai. Lai mēs visi viens otru redzam kā brāļus un māsas, aiz politikas, rases, reliģijas. Dienas beigās par karu maksā nevainīgas dzīvības, nevis līderi.”

Par “Fashion Month” jeb modes mēnesi tiek dēvēts periods, kad lielākajās modes pilsētās – Ņujorkā, Londonā, Milānā un Parīzē – tiek aizvadīti nedēļu ilgie “Fashion Week” jeb modes nedēļu festivāli. Četru nedēļu periodā dizaineri un zīmoli demonstrē savas jaunākās kolekcijas modes skatēs.

Cilvēki visā pasaulē nosoda Krievijas agresiju Ukrainā

Solidarizējoties ar ukraiņu tautu, cilvēki visā pasaulē izgājuši ielās, protestējot pret Krievijas prezidenta Vladimira Putina īstenoto agresiju Ukrainā.

gallery icon
50