Stila jaunumi
2022. gada 10. janvāris, 17:30

Mēteļu un pufīgo jaku tendences ziemai. Stilistes padomi tiem, kuri plāno iegādāties jaunu virsdrēbju kārtu

"100 Labi Padomi"

Joprojām aktualitāti nav zaudējis oversize apģērbs. Tas attiecas arī uz virsdrēbēm – mēteļiem, pufīgajām jakām, vestēm. Šī tendence ļauj mums vienmēr saģērbties siltāk, jo zem platajiem un ērtajiem virsapģērbiem varam pavilkt vairākas drēbju kārtas. Iesaka stiliste Kristīne Sila.

foto: Shutterstock

Ko darīt ar mēteli vai jaku, kas ir par plānu un nesilda tik labi kā gribētos? Noteikti vari to kombinēt ar citām virsdrēbēm.

Piemēram, zem klasiska mēteļa velc apakšā plānu dūnu jaku vai vesti. Vai arī otrādi – vesti virs mēteļa. Viss atkarīgs no apģērba izmēra un apjoma. Tāpat siltu, apjomīgu adītu vilnas jaku droši vari vilkt virs mēteļa vai dūnu jakas.

Mēteļu un virsjaku dažādība ielu stilā 2022. gada ziemā

gallery icon
41

Ja plāno iegādāties jaunu virsdrēbju kārtu, noteikti padomā jau laikus, ar ko varēsi to kombinēt. Ņem vērā gan krāsu, gan izmēru un apjomu. Virsdrēbēm nav jābūt tumšā krāsā, tās var būt arī gaišos pasteļtoņos vai pat spilgtās akcentkrāsās.

Apģērbu pasteļtoņos vai klasiski melnu vienmēr varēsi atsvaidzināt ar interesantiem aksesuāriem – šallēm, lakatiem, somām. Spilgtākas krāsas vienmēr krīt acīs. Ja domā spilgto mēteli valkāt vairākus gadus, ņem vērā, ka visi to pamanīs.

Mēteļi un siltās virsjakas ielu stilā

gallery icon
30